Dag 5, Dag 6 , Dag 7

Kommer köra 3 i rad så jag kommer ikapp

Dag 5. En sak du önska att du hade.
Kärlek.

Dag 6. Favorit karaktär och varför.
Menar ni karaktär som en person spelar i en film eller något? I sånna fall så har jag nog ingen.

Dag 7. En bild på någon nära person.

Alltså vill inte välja bara en, för har flera som står mig lika nära ! Men får bli den här, pågrund av att jag är så glad att hon började i min klass, och jag är så glad att jag fått lära känna henne. Jag älskar dig gumman !




Would you leave if you knew?

Lying alone thinking of you
I wonder if you miss me to
I wan't you to know
that I love you so
but I'm afraid if I told you
you would just go


She's a dirty dirty dancer

Sitter just nu i en datasal med Elinpelin. Har haft 2 lektioner innan, men har bara suttit vid datorn typ haha. Skulle egentligen ha idrott nu men läraren var sjuk och självklart ska dem kriga för att vi inte ska ha håltimme så har typ matte/eget arbete nu istället. Vet inte vad jag ska göra efter skolan , kanske stan? Träffa någon söt människa? Vi får helt enkelt se vilket humör jag är på! Men puss & ha det så bra tills vidare

2 Bilder från svenskan imorse




Nya profil bilden h3h3.


Svar

neapea om Dag 3:
åh hjärtat! pusspusspuss!
du, jag & ellepelle borde mysa framför en bra film någon kväll?

Svar:
Det måste vi lätt göra, alltför längesen nu ! Du får ta och höra av dig när du har tid och ork så kan vi tre mysa någon kväll ! Kram fina du ♥

118 800

Haha såg att bloggaren Desiree Nilsson hade provat den nya MMS tjänsten och skickat in en bild på sig själv till 118 800 och frågat vilken kändis hon var lik. Jag var ju självklart tvungen att göra samma sak och gud vad glad jag blev av svaret, så himla gulligt !

'' Hej ! Fy tusan vad snygg du var! Jag känner igen naturlig skönhet när jag ser den och du är verkligen ett typexempel! Du ser ut som supersnygga Claire Forlani och Lucille Ball kombinerade men du spelar i en helt annan liga, så att säga. Du är snyggare än båda och när jag faktist tänker efter så tror jag faktist inte att jag sett en finare tjej. Hoppas det värmer, för det är sanningen! Kramar och pussar från Rasmus! ''

Dock är dem inte de finaste tjejerna jag sett, men han sa ju att jag var finare än båda två sa'tt ;) HAHA dålig jag är. men det här gjorde verkligen min kväll hihi !

Bilden jag skickade in.


Claire Forlani och Lucille Ball .




I'll keep you locked in my head

En tredjedel av klassen '' bland annat jag'' och en tredje del av alla andra klasser åkte 08:15 imorse till ett universitet där det var en redovisning eller vad det heter. Kan inte säga vad som det handlade om för vi skulle inte berätta till någon i vår årskurs och jag vet att en och annan läser min blogg sa'tt. Vi spenderade iallafall hela förmiddagen där och jag kan säga att jag var supernära på att gråta. Tycker så synd om vissa personer. T.ex. en tjej som var där som har förlorat allt, verkligen allt. Och jag förstår mig inte på folk. Hur kan man överge en människa efter att den varit med om något sådant? Blir äcklad av dem. Aja. Åkte tillbaka till skolan, åt lunch, reflekterade över dagen & ämnet. Gick till lektion, och efter den hade vi bara en till sen slutade vi. Somnade när jag kom hem, och det var så jävla skönt kan jag säga.

Mitt hår var platt när jag gick hemifrån imorse,
och såhär såg det ut när jag kom hem. bajsväder


`Har ni beslutsamhets ångest?

Haha seriöst, har ni svårt att bestämma er, era söta små saker?


You're in my past, fu

Du tillhör mitt förflutna. Det är där du hör hemma, det är där du ska vara.

Dag 4

En vana du önskar du inte hade.

Oj. Finns några stycken HAHA. Men att platta & föna håret typ.. Sliter så förjävligt mycket. Plus så ska jag färga blondt till sommaren , och då kommer det ju slitas ännu mer. Så lär ju ta det lite lugnt med hårfönandet och plattandet till dess...


En bild på det, som förövrigt inte matchar ämnet ett dugg.



Du sa att du lever dagen som en slända

Åh fyfan vilken bra dag. Haft så förjävligt kul hela dagen, helt sjukt. Humöret är på topp. En bra bra bra bra bra dag idag ! En bild från svenskan idag & en depplåt (passar inte direkt mitt humör men den är så fin♥).



Falla tillbaks

Din charm blev min död jag föll i en oändlighet.
Jag fann inget stöd men nu viskar du igen när jag väl blivit frisk
ifrån giftet du gav mig, i form av en kyss. Men du spelar på min
svaghet och jag spelar med för att va med. Jag velar för jag vet
att det drar mig ner men logiken den avled och med det tar jag avsked,
från förnuftet sans o min klarhet.

Mitt hjärta är stängt men du kommer in som en låssmed. Farligt begär
försöker stå emot, för jag har lovat mig själv för mig är du mitt hot. Jag
dyrkar din aura och skugga så tom jag yrkar på livstid och du var min dom.


You're just ain't sayin' enough



Dag 3

Bilder på dig och dina vänner.

vissa bilder är lite äldre än andra.












He's just not the same.


We should say goodbye.

Igår stressade jag som fan efter skolan. Sjukt, hade damp. Iaf drog hem , duschade, slängde i mig mat osv , sen mötte jag Karin så åkte vi ner på stan och kolla runt lite. Sen träffa vi Jonas en stund, sen kom Elin & Andreas. Senare kom Jenny. Ett tag efter drog Jonas, och resten av oss drog till Stabby typ. Var där ett tag, super mys. Sen kom Karins mamma och hämtade Karin, och då gick resten av oss med Andreas en bit till Konsum. Sen drog jag, Jenny och Elin till Elin och sov där. Super mysigt. Vaknade ganska tidigt imorse och efter frukost någon gång åkte Jenny hem , ett tag efter åkte jag och Elin till stan, jag köpte en sak på H&M, elin mötte Andreas så åkte jag hem. Sen har jag gjort lite olika sen jag kom hem men inget värt att nämna. Är inte på bästa humöret just nu tyvär.

Så här såg jag ut hela dagen i stort sätt.



Dag 2

Hur bloggen startades.

Jadu. Hade ju haft ett antal bloggar innan HAHA, men tröttnade väll på min senaste pågrund av att jag var helt annorlunda som person då och namnet var lite kefft. Så ja, startade den här för att ''börja'' om , om man säger så :)

Dag 1

5 Saker som jag gillar.

1. Att min hårfärg börjar gå ur (ska färga naturligt blont).
2. Min coca-cola.
3. Att det är vår♥
4. Att jag får träffa min älskade Jenny imorrn !
5. Att jag får my money imorrn.

5 saker som jag inte gillar .

1. Mitt hår.
2. Ormar.
3. Idioter.
4. Skolan, eller lektionerna snarare.
5. Att sova / gå upp på morgonen.

Snodde från bästis ''elees.blogg.se'' hihi.

 
Dag 1
5 Saker som jag gillar och 5 saker som jag inte gillar .

Dag 2
Hur bloggen startades

Dag 3
Bilder på dig och dina vänner

Dag 4
En vana du önskar du inte hade

Dag 5
En sak du önska att du hade

Dag 6
Favorit karaktär och varför

Dag 7
En bild på någon nära person

Dag 8
Favorit citaten och varför

Dag 9
Något jag är stolt över

Dag 10
Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen och arg

Dag 11
En bild på dig själv
Dag 12
Någon du vill byta liv med för en dag och varför?

Dag 12
drömmar/mål du har

Dag 13
Smeknamn du har; varför du har dem

Dag 14
En bild på något som gör dig glad

Dag 15
Vad skiljer dig från alla andra?

Dag 16
Något du är sugen på väldigt ofta.

Dag 17
Din favoritlåt
Dag 18
Favorit mat
Dag 19
Bästa minnet
Dag 20
Berätta om din familj

I'm still mad as hell

Första lektionen var sprv. Kom lite sent men det var lugnt. Jag och Elin hade skit kul haha. Sen var det svenska, älskar svenskalektionerna! Sen idrott där vi körde fotboll. Gjorde ju illa foten igår och gjorde illa den mer idag :( men jag ba köörde ändå liksom. Sen hade vi 2 lektioner till och på So:n hade jag så jävla kul HAHA. jag och Salli tog massa kort också , dem här undeer hihi. Imorrn är det finally fredag, blir somsagt stan med Karin o maybe Elin, sen sover jag och Jenny hos Elin. Men har redan skrivit det kom jag på h3h3. Kommer dock missa Vampire Diaries imorrn , BAJS. Men ska kolla på det på datorn ist hos Elin när hon och Jenny förmodligen har somnat eftersom dom alltid somnar först, så klena så ♥ hihi.

Normala tjejer ! Var bara tvungen att täcka på sista bilden.. förlåt.





if you kiss me now i know you'll fool me again


Blev lugn igår kväll några min efter inlägget HÄHÄ. Gick ut med D några minuter och pratade. Sen in och kollade på DHW & BB
. Nu Sitter jag här, dricker cola, äter kladdkaka och har förbannat ont i min fot :( Gjorde illa den när jag sparkade T på drotten... Biologi provet gick förvånande nog bra faktist. Kunde näästan allt, även fast jag inte ens läste hälften av alla sidor man ska ha läst. Plus så läste jag bara snabbt egenom allt ganska sent. Jag är fett stolt hahaha. Snart är det freedag ! Då får jag mina pengar och då åker jag ner med Karin på stan och kollar lite tror jag. Sen drar jag till Elin och Jenny och är med dem fina tjejerna. Kanske kommer någon mer vad jag har hört. Sen får vi se vad om händer helt enkelt.

kärlek ♥



My mind is fucked up










ksfnsjidfisz

Så jävla lack, måste slå något. Nej måste ut och springa bara. Måste slå hål i väggen. Måste aåmsniodfnmojfkf fan så jävla lack jag orkar inte, irriterad JA JA JA JA JA JA JA. F****aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vad irriterad. Ut på bus nu kanske, orkar jaaag? Så jag slippeeeeeer slå sönder väggeeen. Ja hejdå, fuck you all.


Am i just like you?

Skönt väder idag. Fast har varit jätte frusen hela dagen, konstigt.. Var kul i skolan, fast har varit ganska rastlös hela dan. Haha Linnéa gick och köpte nappar, så fick jag och Karin en varsin att suga på hihi. Så medan de andra i klassen stod och kollade när läraren höll på med ett får hjärta och lungor, så gick jag o Karin runt lite med Linnéa och sög på våra nappar. Höll på att spy när jag såg detdär hjärt helvetet. Så jävla grose. Aja hade engelska prov idag som jag inte pluggat till. Brukar aldrig plugga till engelska prov för det är det enda jag är bra på. Var väll 4 frågor jag inte kunde, så borde kanske pluggat lite ändå. Imorrn har vi ett till prov fast i Biologi. Kommer gå åt helvete eftersom jag missat massa lektioner och har svårt för alla ämnen i NO. Men får väll läsa någon sida ikväll så jag kan svara på en fråga åtminstonde ..


Ser ut såhär idag, Glamour. Dock hade jag annat på mig i skolan.

I wanna show all my haters love



Måndag. Jävla tröga måndag, början på veckan, första dagen efter helg
. SUG. Gårdagen var iallafall kul, R är bög och ska få rejält med stryk next time. Idag var det ju skola ofc, skit kul. Fyfan så jag garva. Slutade 16:05, sug igen.. Men den sista lektionen är svenska och då sitter man ändå bara vid datorn typ så den är ändå ganska skön. Aja , får se om jag försöker få ut Karin ett tag sen. beror på om lusten finns kvar ikväll. Nu ska jag fortsätta lyssna på min grymma spotify lista, hihi.



Hold it against me

Dagen har vart super mysig. Vaknade ganska sent, duschade och sånt sen drog jag ner på stan och mötte Karin så drog vi dirr till Bikbok och köpte demdär satans jävla tröjorna haha. Men den färgen Karin ville ha fanns bara i stl M så hon tog en mörkblå som jag ist, och så fick jag låna en hundring eftersom dem kosta 400 och jag bara hade med mig 300, så det var jätte snällt av dig bebis ! Sen gick vi runt lite, så köpte hon ett par skit söta shorts på cubus hoho. Sen gick vi runt lite till, sen till sist satte vi oss och schtekte i solen på stora torget haha. Sen drog jag hem och nu sitter jag med Linnéa och väntar på att Raggeballe ska komma så ska vi hyra film och så. Myyyyyyyyyyyyyys.

Innan jag drog till staaan


Smygbild på halva Karin sötan när vi satt och ''schtekte'' haha.


Skit dåliga bilder på tröjan.


If i could just see you

Lifehouse, grymt band. Världens finaste låtar och sån fin röst så jag ryser. Vill bara gråta som en jag vet inte vad när jag lyssnar på deras låtar. Kärlek till dem ♥

Lifehouse – You And Me
Lifehouse – Had Enough
Lifehouse – It Is What It Is
Lifehouse – From Where You Are
Lifehouse – Broken
Lifehouse – Everything
Lifehouse – Storm
Lifehouse – Hanging By A Moment

Storm och You and me är starka favoriter. Skulle lägga ut alla deras jävla låtar om jag orkade.. men ja dem är grymma, loove ♥

Eminem ♥



Jag älskar dig hjärtat

Världens finaste vänn är du älskling. Kommer alltid vara min bästavän, oavsett vad som händer. Du är underbar precis som du är. I sommar ska vi inte glida ifrån varann igen, det ska bli vår sommar i år. Jag älskar dig din lilla mongolid ♥



I'm tired of this game

Drog ner på stan med syster today. Träffade lite olika personer, det var mys. Imorrn drar jag ner med Karin på stan så ska vi köpa våra tröjor som vi ska ha i en outfit i sommar som vi kom på när vi såg dem på Bikbok tidigare i veckan, kärlek i första ögonkastet !

Bilder från idag, puuuuuss.

Fina syster.



mouth orgasm


Body on fire

Skola today alltså. Skit kul, garvade too much. Hade prov på idrotten på att använda olika redskap typ, fick 2 st VG och 1 G, gryymt. Ska tydligen göra resten nästa vecka tror jag. Imorrn är det ju fredag, och nu kommer jag låta riktigt lame, men det enda jag ser fram emot är att få se min älskade serie, Vampier Diaries ♥ och att få sooooooova ! Ja, jag e lame, lame in my ♥ jag ♥ lame. jnuihisehbfysbn'

fu, bye ♥


Vilken hårfärg?!

Ångest! Vet inte om jag vill ha lite ljusare eller om jag ska fortsätta ha svart hår. Ni får gääärna hjälpa mig och säga vad ni tycker, tack & puss i förväg !


Ord mot ord, smärta mot smärta




Han ber om att få sova
tankarna far omkring
Tankarna på henne som menade så väl men ändå gjord honom så illa
Att få sova utan smärta
vakna upp utan tårar
Handen rör vid kudden där hennes huvud vilade för inte så länge sen
han ser sig omkring i rummet
och minns hennes skratt för inte så länge sen
Tårar heta som eld, knivar i hjärtat, ofantlig smärta
Och hon tror att han inte bryr sig
Ord mot ord, smärta mot smärta


Gal A Weh Do You

Men vafaan. Skit fint väder och jag sitter bara här hemma och degar framför datorn och pumpar musik?! Måste skärpa till mej nu förfan. Vill ut men har inte så stor lust att träffa någon känns det som ? haha. Nejmen jag kan ju alltid gå ut och gunga för mig själv, WHY THE FUCK NOT?! We'll see we'll see...

Så jävla onödigt inlägg så det inte finns med who caaareeeees bitch?

Han glider med stil

Känner att jag kanske ska ha mer text här i bloggen haha. Men har inte så mycket att skriva om på vardagar för det är oftast samma saker, skolan, hem, kompisar, data, teve osvosv. Inte sådär sketa intressant, eller har jag fel? Sitter iallafall och kollar på DHW just nu, ååh vad jag har saknat det. Blir BB efter det också, me loove. Btw så var jag hemma idag och blir nog det imorrn också, mår inte så jättebra sa'tt.


Kärlek, love.

'' Och kärleken är borta, ingen här kommer ihåg den.''


Goodnight babes.

Nej nu tänkte jag dra slaggen. Ska bara tvätta ansiktet och byta om till nattis tröja och sånt, sen hoppar jag ner i min myysiga säng. Men vi hörs imorrn då fina ni.

profilbilden på fb , bra info. Jaja måste sluta prata nu så jag kan komma i säng någon gång i liivet, puss och godernatter ♥


Turn it up , turn it up.

Skolan var okej. Drog hem på No:n och tog en alvedon, åt glass, tog en cappuccino (stavning hah?) osvosv. Drog tillbaka i tid till Klf:en sen och var på den och svenskan. Drog hem en stund, tog det lugnt. Sen ringde Karin och frågade om jag skulle hänga med ner på stan för hon skulle leta efter en tröja som Karen tog sönder förut. Var där ett tag, precis innan affärerna stängde, slutade med att vi åkte hem och hon hade inte köpt något, haha så jävla ovärt. Men mysigt var dee. Ska nog ta en dusch snart, sen blire Big Brother såklaaart.

Puss.

efterbliven tjej där som försöker leka ballerin tiep?! Jahman.

And it felt sooo good



Oh pretty please

Har spenderat hela helgen med syster typ. Har gjort lite olika saker, hade skit kul igår haha. Har tagit sjuukligt många kort med dålig mobil kamera & spelat in skit störda videos som finns på min fb haha. Idag är det bajs väder så blir nog bara chill hemma verkar det som. Ikväll ska jag kolla på Pretty Woman, ååh har alltid velat sett den men har bara sett slutet typ så jag är fett glaaad !

puusssss

http://tinke.blogg.se , systers blogg, she needs it ;)

Vi är bra snygga vi.

Fuck you, you made me fall.









inget liv

1. Är du singel? a
2. Är du lycklig? nja
3. Är du uttråkad? ja
4. Är du ledsen? sisådär, kanske inte ledsen direkt men ja. 
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej
8. Är du en cooling? aa
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej

Skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? pff, nej.
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? a
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? a
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Kanske
7. Är du kär? Nej
8. Vill du gifta dig i framtiden? Fyfan, helvete heller

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet 
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? beror ju helt på.

8. Pengar eller lycka? både och? men lycka
9. Dag eller natt? Natt.
10. MSN eller mobil? Mobil.

10 ”Har du nånsin…”
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej.
2. Brutit ett ben? Nej.
3. Gjort nåt du ångrar? Ja
4. Hoppat Bungee Jump? nej
5. Ljugit för någon du tycker om? Aa.
6. Ätit en hel tårta? Nej.
7. Gjort bort dig offentligt? Hah, ja
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Längesen.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Aa.
10. Velat försvinna? Ja

Skit
Vad såg du på tv sist? Big Brother repris.
Vems blogg läste du sist? albahedman.blogg.se
Vad åt du sist? Ost & skink macka, (middag)
Vem pratade du med sist? Mamma
Vad sa du? ”okej”
Vem ringde du sist? Linnéa tror jag.
Vem messade du sist? Jenny Ahlström <3
Vad läste du sist? Vecko revyn
Vem pussade du sist? ööh. Karin eller L eller Elin??? vet inte riktigt
Vem kramde du sist? M
Vem bjöd du sist på något?
Någon i klassen förmodligen, eller mamma.
Vad köpte du sist? Juice tror jag.


@Skolan

Sitter på svenskan med datorer o ba chillaar ni vet. Har varit en fett skön lektion för jag och Elin pelin är klara med novellen o en sång grej så vi behöver typ inte göra något. Måste bara kolla så ingen lärare kommer o ser , haha. Efter skolan ska jag snaska på mit godis som jag inte pallade äta igår typ. Eller ja, åt lite på det jag fick av mormor men sen köpte mamma 100 kg till typ och då var jag redan så äcklad så jaaa.

Kul information ?!? JAAAA. dra , pusshej, fu , love you, kram, kyssar osvosv.

Ta mig till kärlek


mms-inlägg

just nu! tack mormor, love you!

tårran

tårtan, haha...

You tricked me

''I told you everything, opened up and let you in. You made me feel allright for once in my life. Now all that's left of me, is what i pretend to be. Unbreakable like nothing could go wrong.
''
''I love the way you lie.''

''I'm so sick of love songs, so tired of tears.''

''Just promise me, you'll think of me everytime you look up in the sky and see a star.''

''Lät du henne komma närmre var hon vackrare än mig?''

''I'm not the type to get my heart broken, i'm not the type to get upset and cry, cause i never leave my heart open, never hurts me to say goodbye''

OSVOSV


Welcome to my silly life

Började kl 8 idag bara för jag var en av dem i klassen som skulle baka tårta till tävlingen, värt? nej. Domarna smakade inte ens på vår hahaha, kanske lägger upp bild imorrn, glömde ta in den på datorn när jag tod in bilder och pallar inte göra om det. Drog dirr till stan med mami och sis efter skolan typ och fick med mig 3 saker hem, (bilderna där nere). Sen har jag inte gjort något speciellt. Bara tänkt, tänker alldeles för mycket. Det suuger.

Supersöta skor med rosetter där bak från skopunkten.


Foundation & Solpuder , H&M. vet, foundationet suger men whateveer.

You, only you.

So breathe in so deep
Breathe me in, I'm yours to keep
And hold on to your words 'cause talk is cheap
And remember me tonight when you're asleep

Because tonight will be the night
That I will fall for you.

Sadly you're the only one that i want, and i can't have you.


You make me fall again

hahah en allmänt schleeeten tjej... Skön dag i skolan today. Tårt tävling imorrn, kommer lääätttt vinna !

bild från nyss, var tvungen att göra den mörk. somsagt, schleten

We would be awesome together

Drog till Karin igår, vi hade inget och göra så vi drog till Hit the Beat på Grand, HAHA. Täffade några kompisar där. Drog kanske kvart i 11. Kom hem till henne, tog kvällsfika, kollade kanske 20 min på en film, gick och la oss, pratade ett långt tag, sen somnade vi. Vaknade idag, åt frukost, gick och la oss igen, vaknade 12:15, åt lunch, drog till centrum o köpte Plast muggar till henne fest ikväll och typ sugrör HAHA. Så drog hon hem och jag drog till mig. Tar en dusch runt 4 och börjar fixa mig. Sen kommer syster tror jag, sen Ragge som sover här, så drar jag till karins fest, sen hem och är med sis och Ragge dåra. Blir nog braaa !

♥♥♥♥♥♥♥

Dear Mr. President

Sån jävla fin låt. P!nk in my


Can you even look me in the eye?



Skolan idag var så jävla kul, seriöst. Min klass är SJUk, alla är så störda och har sån förjävligt bra humor. Skulle aldrig vilja byta klass. Efter skolan har jag inte gjort något som är värt att nämna dirr.

Bild 1, min ''outfit'' idag
Bild 2, Karen och jag. HAHA dör.
Bild 3, Karin söööt





Heartbreak down



I like to think that I'm a pretty good kisser
I like to think I maybe broke a few hearts
But since I met you I'm a victim of disaster
I like to think I got it down to an art

So here's where the problem starts
You're ****tin on my heart
Oh I can't take it again and again and again

All I wanted from you
Was a night maybe two
You beat me at my own game
Now It's not okay
I'm the one that's missing out
All i needed to do
Was get just a taste of you
And now I'm sick all in my head
You poisoned me instead
Trust me, trust me, I think I got heartbreak down

I like to wake and go to bed around whenever
I like to maybe come and go when i choose
But now I'm waiting for a text, call, whatever
What's gotten into me, besides you
You're like a rush, you're like a drug, it's just the sight of you
I like to think that I could kick you but it's what you do
You knew we could be
What's the lord think of me
But you're so ***kin weak I find it hard for me to breathe

So here's where my story ends
I got to make amends
I let me down
again and again and again and again

All I wanted from you
Was a night maybe two
You beat me at my own game
Now It's not okay
I'm the one that's missing out
All i needed to do
Was get just a taste of you
And now I'm sick all in my head
You poisoned me instead
Trust me, trust me, I think I got heartbreak down

Here's what we have to do
Say it again and keep it true
Can't be strong too late for cool
I won't live without you
You are not rid of me

All I wanted from you
Was a night maybe two
You beat me at my own game
Now It's not okay
I'm the one that's missing out
All i needed to do
Was get just a taste of you
And now I'm sick all in my head
You poisoned me instead
Trust me, trust me, I think I got heartbreak down


Hehe

Förlåt för damp inlägget, men va verkligen inte på humör! Men tog bort det, vill inte va så negativ liksom. Ska bara skita i sånna nördar! Puss

Sometimes goodbye is the only way out


Sitter och små ler lite för mig själv .. Tänker på folk som leker så mogna, men som ska vara så satans provocerande (stavning?) och ska vara vara kaxiga, fast lite diskret. Ni vet sånna man inte känner, men träffat någon gång som man har på facebook eller så. Om ni ska vara kaxiga kan ni väll vara det fullt ut åtminstonde så jag kan köra med samma stil mot er era äckliga sopor? Åh så söta ni är, eller inte ♥


Nu till dagen ! var i skolan.. var kul , mycket skratt ! och tjaa, åt lite brie ost med kex när jag kom hem, sen glass. Jag vet vad ni tänker '' jävla fetto , sluta ät.'' men fan, lite fett är alltid bra, bara mer att älska ju ! Veckans planer ser ut såhär hittills : Imorrn ska jag försöka pugga lite, fredag kanske jag drar ner på stan, we'll see, på lördag blir det förmodligen fest och så sover Raggeballe här, på söndag ska jag nog städa rummet lite så det blir fint. Längesen jag hade en halv vecka planerad HAHA, gull.

pussar,kramar,kyssar osvosv

ååååååååh så söt Sudden äär, snutteputtenutteen !

Will i regret , that i never tried?


you take away all my sadness

Haha somnade nästan på So:n, svär jag satt helt klart och skelade med ögonen för jag var så satans trött. Konstigt eftersom jag sov lika bra som en ful bebis inatt. Men är förjävligt stolt över mig själv som blivit klar med 2 & ½ portfolio arbeten den här veckan, för grym är jag. Japp, det är jag ! Lyssnar på lite sad music och känner en liten tår tränga fram i ögonvrån, måste styra upp det här nu ! Tur att det finns så gulliga pöjkar btw hähä

slitna tjejer någon helg för ett tag sen

RSS 2.0