2011 ska bli bäst, det ska jag se till.


Har hur ont som helst i min tunga :( Men det är värt det så ska inte klaga.

Hur som helst, är feta taggad inför imorrn. Tänk vad tiden går snabbt. Känns som att det bara var någon månad sen det var nyår senast. Så mycket har förändrats, shit det är sjukt. 2010 har absolut inte varit mitt bästa år, men 2011 ska jag fan inte låta någon störd flicka eller pojke förstöra. Ska bara njuta med mina underbara vänner och ha the time of my life helt enkelt ! Ska i alla fall sova hos Karin min fina imorrn, kommer bli grymt ska ni veta.





But she has troubles with god

I quit, i give up, nothing's good enough it seems.
When i'm all alone it's the best way to be.
When i'm by myself nobody else can say goodbye.

Everything is temporary anyway.


Heartbreak Warfare

Somnade 10 imorse, 3 h efter kom mamma och väckte mig, inte nice. Iaf så drog ner på stan & mötte Jonas, åt på donken, gick runt lite. Sen drog han, jag & sis till Darkwell där jag piercade tungan, är skit nöjd. Han som piercade var inte så ful han ;) haha. Sen drog vi iaf tillbaka till gottsunda, drog ut med Karin någon timme. Sen stack Jonas och Karin och jag o sis kom hem runt 22:00 något.


Mad woman Bad woman

Hej mina fina vänner, även ni fula. VIlle bara säga att jag är grym, och idag ska jag pierca my amazing tunga. Grymheter på hög nivå här vettni'. Haft en awezzome dag / kväll and jag är på bra humöör.

kyssar och allt sånt


Jag älskar dig vännen min!


What tha' hell

Runt 2 något åkte Jenny hem i think. Direkt efter att hon stuckit så drog jag mig upp ur sängen och fixade mig och så. Sen kom Jonas, så var vi här ett tag. Sen stack vi ner på stan , gled runt och sen in på Darkwell så piercade Jonas ögonbrynet. Skeeeta snyggt blev det ! Sen drog vi tillbaka till gottsunda, var inne ett tag, drog ut med Karen och så. Nu sitter vi hemma hos mig och har det allmänt chillilil.

Fan vad jag saknar :( 

Sant.

Det finns alltid lite ärlighet bakom "Jag skojar bara"
Lite kunskap bakom "Jag vet inte"

Lite känslor bakom "Jag bryr mig inte"
Och lite smärta bakom
"Det är lugnt"

...

Love iiiiit

Bloggar från mobilen nu dåraaa. Igår gick iaf jag, jenny och Linnea ut och träffade Emilia, elin och karin. Var med dem ganska länge och hade kuuul. Sen kom vi In kanske 10 något? Nu ligger vi tjejer döda i sängen, och snart kommer jonas min bög beeebis ! Hörs när jag har tid för datorn eller något. Braaaaa hej!

I don't wanna hurt him annymore

Hemma från tandläkarn nu, gick prima det där ! Fick iallafall med mig en stickad kofta & armband från stan tidigare idag, nöjd blev jag ! Strax kommer Jenny hit och sover här. Haha nu kom hon ! Iaf , ska ha det mys. Imorrn ska jag följa med Jonas när han tar sin ögonbryns piercing & ge honom sin julklapp ! Sen på onsdag drar jag ner till Darkwell och tar tungpiercing, iiih vad jag längtar !

Dåålig bild, egentligen är armbanden vita, rosa, guld & silver men det
ser ut att va efterblivna färger på bilden, vettefan varför.


Koftan ! Älskar den, den är ljusbrun typ. Kommer användas flitigt !


Bloggar från mobilen

Sitter på china garden och äter brunch just nu. Är mätt som faaan. Ska strax dra och kolla runt lite på stan, sen hem snabbt och sen vidare till tandläkaren. Hörs senare eller något.

Skriver av mig.

Vart ska jag börja? Jag går oftast runt med ett leende, och jag mår Faktist bra. Men från ingenstans kommer saker upp i mitt huvud. Saker jag mår dåligt över och försöker förtränga men det funkar liksom inte. Det är jobbigt att man själv mår så dåligt över vissa saker, medan andra mår prima och aldrig tänker på det. Jag är inte världens bästa människa, och jag gör fel ibland, det vet jag. Men jag vet fan inte vad jag gjort för att förtjäna vissa saker. Jag menar, har jag verkligen varit så hemsk? För något måste jag gjort för att förtjäna de saker som jag varit med om. Jag kommer ihåg en tid när jag hade världens bästa människor i mitt liv, sånna jag litade på till 100. Men sen gör dem något så beskt, så jag ångrar att jag någonsin lärde känna dem. Vad hände egentligen med er människor? Varför har folk blivit så falska? Jag är glad för dem vänner jag har nu. Det finns inget mer äkta än ni. Ni har funnits där för mig genom allt. För det är ni guld värda. Ni vet vilka ni är. Och jag försöker lämna de andra bakom mig, i det förflutna. Men det är inte alltid så lätt. Vissa dagar är det lika lätt att inte tänka på dem som det är att andas, men andra dagar kan jag inte sluta tänka på dem, det liksom känns som en tung sten i min bröstkorg. Förra året hade jag mycket mer människor i mitt liv egentligen. Men det finns en anledning till att dem inte klarade sig ända hit antar jag. Men jag har börjat bygga upp hat mot dem, det är så mycket lättare att hata än att sakna, ångra osv. Och jag vet att det inte är bra, men varför ska jag vara "bra" för? Dem är ju inte det. Egentligen önskar jag att man kunde radera vissa minnen man har, så man slapp komma ihåg människor man kände och älskade förr och såna där underbara stunder man hade med dem, som betydde världen för en. Tyvär är det omöjligt som alla vet. Jag är inte en ängel, men ni är fan små djävular hela högen. Jag ångrar att jag någonsin älskat er, och jag hatar att jag saknar det som var.

Hinder - Last kiss goodbye


It's calming down outside
Another lonely night
Said you were just going out with your friends
I'm waiting up this time, I hope you didn't lie
It never used to be like this way back when
I never know where you're at
Another train off the tracks
And I don't want to live like that

When you walked in so damn late
What the hell was I supposed to think?
When you've had too much to drink, and you're really looking guilty
When you wouldn't even look at me
There was only one thing it could be, you were with him all this time
Heres one last kiss goodbye

No more alibis, no more inner lies
Youve broken my trust and it cant be fixed
I shouldve seen the signs
Shouldve recognized the way your lips looked like theyve been kissed
How did we end up like this?
Another train off the tracks
It always hurts looking back now

When you walked in so damn late
What the hell was I supposed to think?
When you've had too much to drink, and you're really looking guilty
When you wouldn't even look at me
There was only one thing it could be, you were with him all this time
Heres one last kiss goodbye

Another lesson learned in life
And I can ask and listen why

How did we end up like that?
Another train off the tracks
It always hurts looking back now

When you walked in so damn late
What the hell was I supposed to think?
When you've had too much to drink, and you're really looking guilty
When you wouldn't even look at me
There was only one thing it could be, you were with him all this time
Heres one last kiss goodbye


You never believe when i say i love you


I told you to leave, but you lied to me
When you said that, baby no worries
I promise to get us back.

I know sorries, just wouldn't do it,
Her Heart is obliterated, Im trying to travel through
But its like moving mountains


-

Farwell, I miss you
I'm sick of these good byes
Cause it tore us apart right from the start
I miss you

All that's left

Shenä

Igår kväll/natt gick jag och Elin en halvlångis med inez, sen in & kolla på The ring från halv 2 till halv 4. Sen la vi oss i guess. Vaknade runt 12 idag, och nu kollar vi på Kollopapporna tror jag filmen heter. Ska dra hemmåt runt 3 något så får vi se vad jag hittar på.


Jag just nu




Jag älskar dig


Sweeney todd

Sitter hemma hos Elin min fina just nu  och har precis sett klart på Harry Potter '' Fenix orden'' och nu ska vi kolla på Sweeney Todd, har alltid velat sett den ! Kanske uppdaterar senare,

kyssaar
''vad vill du mig minen''

He's the one to give it to me

Har bara städat och så idag typ. Runt 15:00 ringde mami och bokade tid till tungpiercing ! Syster ska göra navelpiercing samtidigt, och den tidigaste dubbeltiden som fanns var på onsdag den 29:onde, så ja det blir då ! Har velat haft tungpiercing i eevigheter nu, så är super glad ! 

Imorrn är det Julafton också. Shit vad tiden går snabbt, känns som att det var en vecka sen det var sommarlov. Mycket har hänt sen sommaren, bra som dåligt. Önskar man kunde gå tillbaka i tiden och ändra massa saker, folk man hängde med, saker man gjorde. Menmen, man ska aldrig ångra något brukar man ju säga ! Dock är det lättare sagt än gjort..

Den bästa tiden på året var nog ändå hösten .










You with the sad eyes

I see your true colors shinin' through, that's why i love you


Ho Ho Ho


Piercing

Okej, efter jul ska jag pierca mig ! Gissa vart, ögonbrynet? läppen? tungan?


Funny thing is, i know what i had

''Dreams don't cut it, i need your touch''



I loved you first.

Igår var det somsagt jul avslutning. Fick mina betyg, hade G i allt förutom Engelska och bild där jag hade VG ;) Sen drog jag och Elin iaf till henne. Var barnvakt åt hennes brors barn, jag är inte så mycke för bar egentligen, jag rättare sagt hatar barn och är lite rädd för dem haha men dem här var jätte söta ! Sen senare på kvällen stack vi iaf ut med Emilia, frös arslet av mig kan jag lova. Sen stack Emilia hem & jag och Elin till henne. Efter ens tund stack jag och mötte Karin, så stack vi tillbaka till Elin och kollade på meangirls som vi sett 150 gngr förut. Sen runt 00:00 stack Karin hem och jag och Elin kollade klart på filmen, pratade och lite så. Idag drog jag iaf hem runt 15:00 något och har inte gjort något speciellt sen dess. Är världens gladaste just nu, varför får ni veta någon annan dag ;)

kyssar


I don't want this

Städade bara i skolan idag typ. Sen efter lunchen så gick jag och Elin som två nolifers i centrum och väntade på att Karins jour skulle sluta. Sen när hon slutade så fortatte vi va i centrum eftersom det är så kallt ute. Haha vi gick in i någon häsloaffär och Karin ställer sig och springer på ett löpband där... normala Karin vettni'. Kanske kommer upp video på de någon dag ! Iaf så läste vi typ Unt, gick in i djuraffären där jag dog när jag såg en orm. Ville typ skjuta mig i huvudet eller något haha. Aja gick iaf hem sen. Imorrn är det ääntligen avslutning & då ska jag sova hos Elin. Just nu sitter jag och tänker på vad fan jag ska ha på mig imorrn...


Marasco - She's gone



Dirty dancer

Med grym bas & högsta volym, loove it


Stunder försvinner som löven i vinden



Time flies but I never forget the things I did
And the people that I used to be with


Overboard

Har precis kommit in efter att ha varit ute med Karin och Philip. Det var kul, har saknat min Karin ! Imorrn blir det att träffa Emilia & kanske Elin? niiiis

Gammal smygbild på Karin, payback bitch ! haha ♥

Svar på tal

felicia om Vad fuck är det med vissa människor?:
Okej men det var inte ens jag som kommenterade det där och inte desire eller ellen heller snackade med dom..?
Så nu är det du som säger saker utan att ta reda på massa..?


Om det är sant och ni inte ljuger, så OKEJ förlåt jag gjorde FEL. Det är det många som gjort men få som erkänner :) Men texten skulle ändå kommit upp, även om det var ni som kommenterade eller inte för att få er att förstå / tänka efter .

I know what i had

Jag höll dig hårt, men nu släppar jag taget.


Fairy tale

Just nu fixar jag mig lite och chattar och så. Sen ska jag dra och äta middag hos mormor och efter det ska jag kanske ut, får se eftersom jag fortfarande känner mig lite krasslig !

Ta det till dig, det hjälper dig på traven




För det du gör har jag redan gjort och det du säger har jag redan sagt


So sweet

Blogg.se var ju helt cp igår? Kunde inte logga in o massa skit. Whatever..
Var hemma sjuk igår igen då , på kvällen kollade jag på hulken och åt polkagrisar, det var mys. Sen satt jag uppe hela natten typ och stickade och kollade på teve ! Nu väntar jag på att en person ska komma så jag kan ge henne hennes grejer, sen när syster kommer hem så drar vi ner på stan för jag MÅSTE ha en ny mascara min är fan slut.. 

kyssar

Åh, sommar .. GE MIG

Vad fuck är det med vissa människor?

Anonym om mår bajs:
Hahahah psykade fule


HAHAHA, prova att skriva ditt nam och stå för vad som kommer ut ur din mun? Dck vet jag nog vem det är, står iaf mellan 3 flickor :) Dock så förstår jag inte varför du/ni håller på som ni gör tjejer, ger mig sån jävla dålig attityd & visar bara hur mogna ni är trots att alla ni tre är äldre än mig. Från början var det egentligen 1 person som startade det hela, hade hon tänkt efter så hade aldrig det blivit såhär. Tyvär så tänkte hon inte som man märker. Jag gjorde inget fel mot henne, var inte kaxig eller något TROTS att hon var det, sen kommer ni två andra tjejer och börjar lägga er i, bli kaxiga utan någon som helst anledning? Trots att hon som startade det hela har snackat så sjukt mycket skit om min kompis VARJE JÄVLA GÅNG vi träffades så la sig inte min kompis i ? Hon fortsatte vara trevlig mot henne right? Ändå säger ni att en annan tjej var falsk för hon lekte snäll mot honsom startade det hela även fast hon inte gillade henne, hhaha vad fan är hon som startade det hela då? Hon har gjort samma sak mot sjukt många människor. Sen att folk har ringt hon som startade det hela och snackat o skit, det har jag inte något med att göra, det visste jag inte ens att dem hade gjort. Så det är ni tre som gör fel nu och fortsätter tjaffsa helt i onödan haha. Senfår ni kalla mig vad ni vill, jag skiter fullständigt i det.

Den som är med i leken får leken tåla.

mår bajs



No tears

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.

Vi tar två i en smäll tycker jag! :)

Idag har jag ätit 2 mackor till frukost och köttbullar & potatis till middag.

Min kärlek? Har ingen så det var enkelt !

Haunts me more to let go

Har varit hemma hela dan idag igen ... Har ont i hela kroppen. Täppt i näsan, ont i huvudet, ont i halsen, trött hela tin, kan inte sova om nätterna m.m. Förjävligt var ordet ! Så blir att stanna hemma några dar med te & näsdukar framför teven ! Inte särskilt kul kan man ju säga.

Du vet att jag finns här för dig dag som natt , du är mitt allt bästavän
Volim te


♥ Dag 3 – Mina syskon.

♥ Dag 3 – Mina syskon.

Jag har 1 storasyster som heter Linnéa och är 15 år. Egentligen så ska hon gå i nian men hon har gått om ett år så hon går i min pararell klass. Vi bråkar, skriker & slåss ungefär hela tiden men vi kan ha våra stunder. Vi har väldigt olika personligheter & stilar, så folk tror sällan på att vi är syskon, dock så trodde alla vi var tvillingar när vi var små. Hon har en väldigt egen stil och det är ju bra ! Egentligen är hon pain in the ass, men hon är ganska grym fast jag är fortfarande den grymmaste systern ;) HAHA.

bild 1 jag och Linnéa när vi var små
bid 2 Linnéa nu



Whiskey lullaby

Sån jävla sorglig låt, gråter typ varje gång jag hör den. Kommer ihåg när mami brkade spela den för skit längesen.

Det tar tid innan själva låten börjar, men lyssna på hela låten och lyssna noga på texten.

miss it

I miss the time we were so close, these days we barely talk.
 It's
a pity


♥ Dag 2 – Min första kärlek.

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Min första ''riktiga kärlek'' blev jag ihop med den 11 augusti 2009 tror jag. Vi gick egenom mycket och var ihop i 11 månader, vi gjorde slut och blev ihop 2 gånger & sen gjorde vi slut ännu en gång och då var det verkligen slut. Sen försökte vi vara kompisar, det gick bra ett tag men för ett tag sen hände en grej så då gick det åt helvete så nu har vi ingen kontakt alls.

Boys n' Girls

Om du ska slippa skitsnack så måste du vara smart,
För så fort du öppnar munnen sprids det rykten och hat.


Try this again

Jadu, vad ska man säga? Jag Heter Emmelie Jonsson, bor i Uppsala & Går i 8an i gottsundaskolan. Jag har 1 äldre syster som heter Linnéa, En mamma, en hund som heter Blondie och två katter som heter Sudden & Misse. Jag vet inte riktigt om jag har något speciellt intresse sådär, men typ klottra ? Haha skriver verkligen på allt jag kan skriva på. Min riktiga hårfärg är egentligen blondt men jag har färgat mitt hår 1000 gånger sen 4an och haft alla möjliga färger men just nu har jag svart, lockigt hår som jag plattar ungefär varannan timme. Jag har ljusblåa ögon som jag ständigt får komplimanger för. Helgerna spenderas nästan ständigt med mina kära vänner. Jag säger alltid vad jag tycker och tänker, sen om folk misstolkar det och tror jag är kaxig eller bitchig så är det ungefär deras problem. Snackar aldrig skit utan jag säger bara sanningen & jag står för det. Jag har två underbara bästavänner som Heter Elin & Jonas, men Jonas är mer som en bror. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva min klädstil men tar på mig sånt som är bekvämt och faller mig i smaken helt enkelt. Tjaa, vad mer har man att säga? Det här räcker gott och väl tycker jag.  :)


♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon. 
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner. 
♥ Dag 8 – Mina passioner. 
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig. 
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista. 
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor. 
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Same fucking Mistake

Nu har jag städat mitt rum & min garderob. Super nöjd med mig själv för det ! Ska hoppa in i duschen snart så jag får känna mig mänsklig igen. Funderar på en bloggpaus btw, vet inte riktigt om jag orkar med bloggen just nu men vi får se hur det blir med det.

kyss


Can't you feel mi heart beat


Kollade aldrig på Titanic igår för hon hade den inte, istället kollade vi på Phenomenon där John Travolt är huvudrollen. Har sett den 540 gånger men gråter ändå varje jävla gång när han får veta att han är döende och dör :( Aja. Vi la oss ganska sent men gick upp ganska tidigt ändå idag. Idag är det städdag hemma. Det är fett bra för mitt rum ser ut som skit nu , kläder överallt och ja, blä.


Det ända jag önskar mig i julklapp




Boys

Protect her, love her, kiss her, hug her, hold her, smile with her, laugh with her.
But don't make her fall if you don't plan to catch her.

The last horror Movie

Sitter hemma hos bästavän nu. Vårt lördags godis fick bli naturdiet smoothie & pingvinstång hahaha vi leker nyttiga idag vettni ! Iaf så har vi precis kollat klart på ''The last horror movie'' och nejnej, jag är inte rädd nu *host*. Nu väntar jag på Elin som kollar om hon hat Titanic på dvd för jag vill verkligen se den, var sjuukt längesen ! Kommer säkert störtböla också om vi kollar på den...

kyssar

My shinin' star

Drar och möter upp bästavännen, så drar vi till henne och sover där. Myyys


Stationen

Haha förlåt för damp inlägget igår, men blir så jävla arg på folk ibland. Idioter säger jag bara ! Nejmen nu ska vi inte vara negativa här hahaha.. Igår låg iallafall jag, Jenny & sis och prata hela natten typ, det behövdes kan jag säga. Idag kanske jag sover hos Elin, just nu vet jag inte om det blir så? Men jag hoppas. Skulle behöva en film kväll med bästisen och bara sitta och snacka massa för det är mycket som händer i mitt liv just nu.

kyssar
 

/ em'


Get my self together

Never open up your heart , he or she will hurt you. I promise.

FUCKING åh, DAMP

Okej nu är jag så Jävlafucking**************** lack så det inte är sant. Att folk aldrig fattar & alltid lägger sig i och snackar massa skit som dem inte ens vet något om / har något att göra med. Nu tänker jag inte skriva detaljer eller något, för tänker inte låta hela fucking världen veta & tänker inte få mer folk inblandade + så pallar jag inte mer onödigt fucking bråk. Fattar bara inte varför folk ska ta upp saker som ingen har med att göra & som är gammalt, VARFÖR?!?!?!?!?!?!?!? ååååååååååååååh vad jag vill slå något nu. Kul att komma in efter en grym kväll för att bli lack igen.. Nu ska jag gå och ta ut min ilska på  Jenny, hahahaha nej driver men ska slå sönder något kan jag lova. Människor, jag ber er. Väx upp, sluta försöka trycka ner och få mig att verka som en idiot & ta reda på fakta innan ni säger ett enda ord

fuck you alla , pussheeej !


Fredags mys

Dagen har varit nice, var med Karin hela dagen haha var skit kul. Sen på kvällen kom Jenny, som ska sova här. Sen gick jag iallafall ut med Jonas , och sen gick vi två ut med Karin och hade det allmänt kul. Kom in för snart en timme sen i think. Hoppas Jay vinner idol btw, han sjöng vinnar låten KLOCKRENT !

kyysssarrr

You aint gotta be scared

Inget att berätta istället får ni en låt, kyssar



Svar : NEJ

Eftersom många frågat om jag är kär i någon så, nej jag är inte kär i någon och har inte varit på över ungerfär 5 månader kanske? Så sluta fråga tack !

changes

sommaren efter 6an ''2009''  tror jag



Sommaren efter 7an ''2010'' ?




Jag nu , vintern 2010 !



Let me show you what you're missing. Paradise

Hm, skolan idag.. Jadu inte så mycket att berätta.

Saknar my crazy chick..

BAAM

Har egentligen ingenting nödvändigt att skriva, men skolan var jobbig,rolig,irriterande,skön haha ja blandat som ni märker. Fick mvg på engelska provet som jag hade förra veckan, 58 av 60. Inte dåligt alls tycker jag !

/em'


your choise

I need time on my own, it's your choise if it's worth waiting for.


Fight and Defend

Var grovt trött hela skoldagen. Kunde ju inte somna igår pga att jag inbillade mig att kärring jäveln från filmen jag och tjejerna såg igår stod vid min spegel.. Plus lite andra saker. Men hade kul ändå med min cepe klass ! Sen hade jag utveckling samtal också, som gick ..ja.. skit bra ! Haha blev jätte chockad faktist !


idioter

Cause I know I got my girls n' boys support, so don't fuck with my life. Cause we all gonna fuck you up n' your life later, oh trust me on this one!


Devil

Godkväll haha !

Runt 17:00 stack jag och mötte Karin, så gick vi och mötte upp Salli & tog bussen till bion där Aya var. Så stod vi ett tag och försökte bestämma vilken film vi  skulle se, sen bestämde vi oss för Devil. Filmen började 18:30 och slutade lite över 20:00 något, då stack Aya hem & Salli skulle få skjuts så jag och Karin tog bussen hem. Jätte mysig & rolig kväll med tjejerna. Filmen var sjukt bra, var en slags pop up film kan man säga, den var så jävla bra och läskig ! Lägger nog upp en trailer så får ni se lite vad det handlar om. Jag ger den iallafall högsta betyg, och rekomenderar den verkligen !

Såhär fint var mitt hår när jag hade kommit hem hah..


Heart ain't a brain

Hej på er, haha judit reklamen ni vet..''

Aja, vi vaknade runt 11 idag kanske? gick och åt frukost och stack ut på en morgon promenad  mysigt. Nu ska jag och Elin strax dra ,vi väntar bara på hennes pappa som ska skjutsa oss. Sen blir det teater kl 16:10 som heter Othello , sen blir det nog bio ikväll med brudarna.

2 Bilder från ''promenaden'' imorse hihihoho.



Lördagen i bilder






03:24

Har ny header nu som ni ser ? Bilden i mitten är egentligen bara driv, texten dåra, men ja den var cool så den fick vad med. Men så ni fattar att jag inte är seriös haha. Kvällen har varit grym med Jenny & Elin iallafall. Haha en kille runt 20 års åldern kom fram till mig när jag och Jenny var på stan när hon beställde cheesburgare och jag satt och väntade och han ba, - Hur är läget? Jag: - bra? han: - vill du se en cool sak? Jag:- eh, okej? och då drar han ner en spiderman mask i ansikte och jag försöker hålla mig för garv. Sen står han o snackar massa tills hans kompis drar iväg honom haha.

Me right nooow

min glamourösa klädsel ahhaha.




och facelooook


SKRUVA UPP VOLYMEN !


Godmorgon?

Blev ingen bio igår för det blev massa cepe , så det blir bio imorrn istället ! Men gårkvällen var ganska mys ändå, var med Jonas & Karen hela kvällen typ. Dcka runt 03:00 något kanske? Ikväll blir det nog slagg hos Jenny min fina i Rasbo, ska bara tigga pengar av mamma så jag i huvudtaget kommer dit haha. Men det kommer iallafall bli awesome som alltid, man vet aldrig vad jag och jenny hittar på haha ! Vi är galna små flickor.

Här får ni en bild på min galna flicka. En fet länk får hon också här


Let's start


typ den nyaste bilden?

15 sanningar om Emmelie Jonsson.

1. Jag är skit rädd för gamlingar.
2. Jag hatar barn.
3. Jag älskar snön.
4. Jag hatar folk som gör sig till.
5. Jag har världens finaste vänner.
6. Jag suger på att visa känslor.
7. Jag är ofta bitchig mot folk jag inte känner, men menar oftast inte det.
8. Jag är egentligen naturligt blond.
9. Jag har en underbar mamma.
10. Jag har tröttnat på ''kärlek''.
11. Jag tror inte på något egentligen.
12. Jag saknar mitt gammla jag.
13. Jag klär nästan aldrig upp mig.
14. Jag har tröttnat ordentligt på skolan, riktigt ordentligt.
15. Jag plattar mitt hår hela jävla tiden.


Do it

Tjuvade den här från eemsn.blogg.se , och tror jag ska köra på den, sen får vi se hur det går ! :)

Dag 01-
Ett nytaget foto på dig själv och 15 intressanta fakta om dig själv

Dag 02- Meningen bakom ditt bloggnamn

Dag 03- Ett foto på dig och dina vänner

Dag 04- En dålig vana du har

Dag 05- Vad skrämmer dig?

Dag 06- Din favoritidol och varför

Dag 07- En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig

Dag 08- Månadens mål med förklaring

Dag 09- Något som gjort dig stolt de senaste dagarna

Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg

Dag 11- Ett annat foto på dig och dina vänner

Dag 12- Varför började du blogga?

Dag 13- En bild på ditt hem

Dag 14- Dina förhoppningar och mål inför år 2011

Dag 15- Sätt din ipod/mp3/etc på shuffle och lista de 10 första låtarna.

Dag 16- Ett foto på dig själv

Dag 17- Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?

Dag 18- Planer/drömmar/mål du har

Dag 19- Smeknamn du har och varför

Dag 20- Vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med?

Dag 21- Ett foto på något som gör dig lycklig

Dag 22- Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra?

Dag 23- Vad har du sug efter?

Dag 24- Ett brev till dina föräldrar

Dag 25- Vad finns i din väska?

Dag 26- Din favorittid på året?

Dag 27- Varför gör du den här 30-dagarsutmaningen?

Dag 28- Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats?

Dag 29- Vad har du lärt dig denna månad?

Dag 30- Din favoritlåt?


And nothing will stop me.

Drog mig till skolan idag haha, var såhäär nära på att skita it o bara somna om när alarmet ringde men sen tänkte jag på mina saknade tjejer så då drog jag mig upp ur sängen ! Skolan var helt okej, en kort dag så det var skönt. Men Karen ska få en rejäl payback efter mullningen kan jag säga, när du minst anar det ! ;)  Ikväll skajag på bio med Karin och Aya och kanske Elin vad jag vet. Tror det blir paranormal activity '' tror jag det heter''  men vi får helt enkelt se !

puuuss

haha Salli, jag & Karin för ett tag sen.


Tidsfördrift.

Avsluta meningen!

Jag har insett att han är inget jag vill ha.
Jag lyssnar på vad du säger, men när det kommer till bullshit så hör jag dig inte. 
Jag pratar mycket.
Jag tycker om livet.

Jag avskyr när folk gör sig till.
Min bästa vän är världens finaste människa.
Min ex bästa vän heter hah, är det ens värt att ta upp det? 
Kärlek är överskattat.
När jag borstar tänderna ser jag rolig ut.
När jag lagar mat så går det åt helvete.
Jag tänder på killar som är äkta. 
Det
sexigaste yrket är .. Dj & Brandman.
Det är charmigt när killar verkligen försöker imponera.
Jag är rädd för att visa känslor.

Den värsta känslan är att bli sviken.
Den bästa känslan är
när man har den man älskar nära sig.

Jag är bäst på att vara riktigt jävla ärlig.
Jag är sämst på att laga mat.
Om jag va ett djur skulle
jag vara grym.

Om jag va en insekt skulle jag vara liten.

Om jag vore ett redskap skulle jag
vara en hammare? hah.
Jag kommer alltid att vara den jag är.
Det finaste som finns är
-
.
I sommar ska jag ha det bäst.
Sist jag grät var -.
Jag kan forma min tunga till en blomma kan man säga.
Jag kan inte vara seriös i skolan.
När jag tänker så stirrar jag på något.
När jag bakar så har jag kul. 
Min mobiltelefon är död.
När jag vaknar på morgonen så vill jag bara somna om.
Innan jag går och lägger mig kolalr jag på teve & messar oftast.
Just nu tänker jag på -.

Bebisar är
äckliga, jobbiga, irriterande m.m.
Idag har jag
förstått att jag saknar det.
Ikväll ska jag kolla på PH, VD, duscha och sova.

Jag vill verkligen att du förstår

It ain't easy

Ingen skola idag heller, awesome. Fast det blir ganska långtråkigt hemma när man är sjuk och inte kan gå ut eller något. Men jag hoppas på att va frisk imorrn så jag kan gå på bio med Karin o kanske någon mer om vi skulle göra det. Imorrn ska jag även träffa världens bästa Jonas ! Men nu ska jag ta och gå ut med Blondie '' min hund '' hörs ikväll eller något, kysss

Haha Jonas och Blondie i sommras, så jäävla söta.


Remember..

..what comes around, goes around. ;)


2 cool 4 school ?

Var inte i skolan idag. Men drar mig dit imorrn annars får jag halsen avskuren av en viss person... Haha aja. Har pluggat idag. Känner mig skit duktig? Senare ska jag kolla på underbara Greys Anatomy, lovely !


RSS 2.0