Elin bloggar åt Emmelie

Emmelie har inte haft tillgång till dator så hon bad mig blogga åt henne (Y)

vi hade idrott första lektionen, emmelie kom lite sent för hon försov sig den bananen

sen hade vi SO, de va inget spec med det

sen hade vi engelska, emmelie fick typ STARKT vg :O o ja fick IG om nån är intresserad...

Sen skulle emmelie haft spanska, men hon fick lunch innan så hon åt med mig :D

öhm , sen hade vi matte, inget spec med det (:

sen biologi o de va väll inge spec me den heller?  nää :)

i think emmelie blogggar imorrn, då hon sover hos mig troligen :D

tror hon precis kom in från o ha vart me david o rasmus :) fall ni uuundrar era emmeliestalkers :)

hoppas ni inte dog av att ja bloggade istället för emmelie haha :D  puss på er !

It's gonna bee allright

Godmorgon älsklingar !

Skolan igår, gud var så arg så jag grät. Orkar inte ta upp varför men var skit lakk hela skoldagen. Men en bra grej var att jag fick träffa My älskling i typ 10 min / en kvart? Hon skulle komma tillbaka men en annan person orkade inte så tack för det ! whatever gick iaf ut med David,Jonas och sis på kvällen , mysigtmysigt. Glömde att berätta att jag fick en mobil igår, har ju haft en nokia tegelsten skit länge men ääääntligen fick jag en med färg , kamera och musik på, huhu superglad assu ! Ska sätta i löshåret och dra till skolan nu ska va där 20 i 8 då vi ska åka till någon medisin fabrik som heter Kemvell? Sen idag åker jag, bebis & Jonas till sjukhuset och hälsar på syster som ska operera sig om någon timme.

Puss love u !



Don't worry , Be happy

Godkväll älsklingar !

Var sjukt irriterad typ hela skoldagen, inga kommentarer på det hah ! Hade teater från kl: 17:30 - 20:30. Ganska roligt actually. Sen drog jag o mötte upp bebis så gick vi hem till mej så färgade mami hans hår brunt, blev feeett snyggt (a) Sen träffade vi Jonas en snabbis och sen hem.

Sov bäst sweethearts.


seems like we're ment too be

Godmorgon sunshines !

Igår stack ju jag och Elin till stabby. Vi solade på Elins balkong, gick ut med hundarna. Sen såg vi Mp och Wille på gården så vi stod o prata med sötisarna en stund huhu. Idag ska vi nog till Gränby.

Vi hörs bitches !



Klockan e 10:00 och Emmelie Jonsson är vaken !

GodMorgon sötisar.

Igår kväll gick jag o Elin till sunnersta skolan och var med Mimmi och Ellinor. Dem typ berättade spökhistorier så jag och Elin blev typ asrädda o sprang sista biten hem huhu . Idag drar vi till hennes pappa i stabby o sover där. Om någon vill ses på stan eller komma till Luthagen o träffas så säg bara till ! Nu måste jag fixa mej litegrann .

Puss på skinkan !


lååång text !

Hellu bebisar.

Skolan var ganska kul. Jag och Elin håller på att lära oss en låt på keyboard som vi brukar sätta på på keyboarden o låtsas spela, men nu har vi glömt hur melodin är, lyckat... Aja efter skolan stack jag hem , böt om , fixade mej lite sen stack jag o mötte David så åkte vi till stan o mötte Rasmus och Mp sen stack vi till bion förom skulle köpa biobiljetter. Sen gick vi runt lite , sen mötte vi upp Felicia. Första gången jag träffade henne, SKIT SÖT ! Sen stack vi typ till mc donalds o där var Rasmus lillasyster Alexandra, skiiiit fin ! Aja sen stack vi till bion igen, venne vad vi gjorde, typ snacka o aah hade kul. Sen kom Jenny.A har saknat henne som fan . Sen kom Wille beeebis :D Aja sen gick killarna o kollade bion, Jenny stack till sin pappa, Felicia till bussen i think, o jag till centrum o mötte ELiiiiiiiiiin :D Så nu vet ni vad jag kommer göra ikväll, va med en cepeskadad ungjävel ;) Vi ska typ kolla film och kanske drar ut till Mimmi och Elli.

puss !

gammal & ful bild :)

Måste skriva av mej om en föredetta vän

Vet du hur mycket du har betytt för mej under många år? Vet du hur ont det gjorde att förstå att jag aldrig mer kommer kunna prata med dej som vi gjorde förrut, jag kan ju fan inte ens kolla på dej. Grejen var under alla dem åren vi var kompisar så var jag så jävla glad varje dag, men du sårade även mej otroligt mycket , för många gånger. Jag skyller ingenting på dej nu för jag vet att jag gjorde inte så jävla rätt jag heller. Det har gått en tid nu sen jag sa upp kontakten med dej. Och jag tänker faktist nästan aldrig på dej. Klart du kommer upp i mitt huvud ibland och man kollar på lite gammla bilder då och då. Men ibland fäller jag en tår för jag vet att jag kommer aldrig få tillbaka dig som vän. Ja jag har snackat skit om dej ibland, inget jag är stolt över men tro mej, det gör nästan alla när dem är ledsna eller nere. Vi gick igenom så mycket tillsammans, både bra och dåliga stunder, du förstod liksom mej som ingen annan gjorde / gjort. Vi var så lika men ändå så olika. Jag har gråtit framför dej och du har tröstat mej och sagt att allt skulle bli bra. Vi växte tillsammans. Vi bråkade otroligt många gånger men jag tror att om man är riktigt bra vän med någon så bråkar man oftare med någon, så hare i alla fall alltid vart för mej. Jag hade inte vart den jag är idag utan dej, jag har lärt mej mycket genom åren. Du har liksom format ''mej'' om du förstår hur jag menar. Och jag vill säga förlåt för allt jag gjort, vill be om ursäkt om jag någonsin har sårat dej, och jag vet att jag har gjort det, tro mej jag önskar jag kunde ändra på det. Ja jag har gått vidare, det har du också. Men jag kommer aldrig ta alla  minnen vi har tillsammans för givet, du har liksom vart min vän nästan halva mitt liv. Jag hatar dig, men älskar dej så otroligt och jag kommer alltid bry mej om dej gumman. Sitter inte här och skriver för jag vill ha dej tillbaka som vän eller något för det är för sent för det nu och jag vill inte gå igenom allt igen, men glöm aldrig att jag aldrig slutat bry mej om dej, du var trots allt min bästavän i flera år.

du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta .


My heart won't. it can't slow down

Hejsan babes !

Vaknade imorse med världens värk i magen, men det var bara att skita i de o fixa sej och dra till skolan ! Aja första lektionen var idrott, ganska kul vi körde ''skeppsbrott'' någon er som kört det? Aja andra lektionen skulle vara SO men jag hade glömt mina böcker, så jag stack hem och när jag kom hem så bad jag mami att få stanna hemma för min mage och mitt huvud dödar mej och bara för min mami e så söt så fick jag, mihihi så då blev jag lite glad sådär. Sitter o pumpar Westlife låtar just nu, love it ! whatever, ska ta o knarka huvudvärks tabletter nu,

pussen !


Dagens dresscode



Dagens Facelook





Sämst uppdatering

Sorry för världens sämsta uppdatering de senaste dagarna, hoppas ni inte hatar mej haha. Men har inte haft så mycket att skriva om och så har jag inte vart vid datorn så mycket. Aja, igår åkte jag o sis te stan o jag köpte Dream Mate Mousse Foundation '' Eller vad de heter'' och rouge. Sen fick vi en laptop av mamis kompis, myckeee nice !

Skolan idag var helt okej, inget att berätta därifrån. Just nu e jag irriterad som fan för jag hittar inte min mob, har inte gjort det sen igår ...

Dålig bild på dagens outfit.
Gråblåa jeansleggins - Gina tricot
Ljusrosa linne - Gina tricot
Svart kofta - H&M
Vit halsduk - ?


Ohboy

Tjena.

Igår kväll stack jag, Älskling och Jonas till Mp och Rasmus i Järlåsa. Vi typ satt i Mp:s lill stuga o chillade o hade det fett nice men det var lite kallt sådär. Hahaha jag orkar fan inte berätta allt men vi säger såhär, Meningen var ju att jag, Rasmus Jonas och Älskling skulle sova i Järlåsa men det slutade med att Jag, Älskling och Rasmus blev hämtade runt 3 på natten och sov hos Älskling ist. Så fucking rolig kväll assu... Haha aja vettefan vad som händer idag, ska nog ta o duscha snart så jag känner mej mänsklig igen. pussen

Come closer

Elluu.

Igår gjorde jag inget intressant på dagen. Sen runt 18:00 åkte jag o Älskling ner på stan för jag skulle köpa nytt foundation. Sen stack vi o mötte Jonas vid fyrishov o Wille o Mp var oxå där. Så stod vi typ o snacka o aah venne vad vi gjorde . Sen efter en stund stack Jag, Älskling och Jonas mot bussen men självklart missade vi den så vi fick vänta i 100 år på nästa. Sen åkte vi hem till mej, hämta sis och stack hem till Älskling. Nice dag.

Idag var somsagt första skoldagen för mej. Helt okej faktist. Men självklart bara för jag kom så kom inte Elin, mahaha lyyckat !

Aja sov sött bitches!
En lite onödig & fulsöt bild sådär :)


Älska



Babyboo

Hellu.

Gjorde typ ingenting på dagen, satt bara och kolla på mtv haha. Sen runt 19:30 stack jag och sis och mötte upp Älskling. Sen stack vi till valsätra o hängde lite. Sen kom någon snubbe venne vad han heter o va med oss lite. Sen kom Karen bror. Så vi snacka, ''lekte'' på olika grejer haha. Sen stack dendär snubben och resten av oss fortsatte att chilla. Sen stack vi alla hem. Nice som vanligt ;) Imorrn ska jag ner på stan och köpa foundation haha ochÄlskling henkar så jag slipper åka själv ;) Sen kommer jag förmodligen va med han på kvällen haha. I övermorrn äre första skoldagen för mej mahaha. Hoppas Elin inte saknat mej för mycket (a)

Sov sött nu babes!


Please don't give in



Hey soul sister

Tjena pojkar och flickor.

Igår spelade jag lite kubb på dagen sen på kvällen mötte jag o sis upp Älskling, Jonas och Rasmus. Först gick vi runt lite,  sack upp på en kulle o chilla i solen, satt o snacka o aa. Sen stack vi o spelade kubb med mami o hennes kompisar. Sen stack vi till typ OKQ8 och då kom Kevin. Sen gick vi till Valsätraskolan och lekte på någon snurrgrej, askul fan mahahha. Sen stack Rasmus och resten av oss fortsatte ''leka''. Sen stack typ alla hem. Niice kväll. Idag har jag inte gjort ett skit men ikväll ska jag träffa Älskling och kanske Jonas .

muusiic och bilder från igår.



8 hela månader?!

Godkväll suckers.

Gick ut runt 19:30 med sis och mötte upp Älskling och Jonas. Vi gick till valsätraskolan och körde lite ´fotboll. Börjar bli en vana fan. Sen stack vi hem till Jonas runt 21:00 något i think. Sen stack jag o sis o lämnade Älskling typ haha sen stack jag o sis och fortsatte luffa runt haha. Så kom in runt 22:00 något i think? Faan vilka sommarkänslor man börjar få nu assu. Solen skiner, det är varmt, ingen snö. FINALLY ! Bara för det kommet det väll säkert snöa imorrn menmen. Blir iaf ingen skola för mej imorrn o tycker ni ska skita i varför hihi ;) Juste har glömt att berätta att idag har jag och Älskling vart ihop i  8 hela månader ! Inte alla som klarar haha ;)

Men sov gött nu bitches !

Slänger in en lite söt bild sådär på mej o älskling :)

Angels are crying


keep on walking

Hellu bebisar.

Har inget att berätta för jag har värkligen inte gjort något. Så ska nog skita i att blogga här när jag inte har något att säga. Eller aah kanske lägger in låtar och skit, men bara för det ska inte min statestik sjunka för då e ni döda, muhahah ! näärå men fortsätt läsa !

l o v e


Don't regret this life just for me

God Eftermiddag bebisar.

Igår gjorde jag typ ingenting. Sen runt 22:00 kom Älskling och Jonas hem till mej och så kollade fi på skräckfilm. Dead Silence, har sett den förr men den var fan läskigare nu än första gången jag såg den. Mysigt och kul vare iaf. Idag händer absolut ingenting och jag vägrar gå till skolan innan jag fått nytt foundation.

Lägger in min absoluta favvorit låt.



are you ready for me?

Hej bebisar.

Igår träffade jag aldrig Damir haha. På kvällen runt 22:00 stack jag o sis ut och cyklade runt lite o stack till Gotthuset snabbt sen stack vi till en tunnel o satt o vänta i 500 år på att David o Rasmus skulle komma haha. runt 23:00 något så kom Jonas och Johan. Sen runt 23:30 kanske så kom Älskling och Rasmus, höhö vad glad jag blev då assu ! Sen så stack Johan , sen en stund efter stack Jonas . Sen en stund efter stack sis hem.Sen runt 00:30 stack jag hem. Vi gjorde inte så mycket, snackade mest men nice vare iaf. Idag vet jag inte vad som händer, men ikväll  blire iaf filmkväll hemma .


Här kommer suddiga och väldigt ''vackra'' bilder från igår.




Jonas letade efter tuggummi men jag hade bara ett så blev tvungen att ge han halva -.-




Haha mina bebisar !

pussen

i've been waiting



Ego pics..

.. på mej som ni mina små stalkers kan får sitta och kolla på ;)












sshh, skvallra inte till Elin att det är typ 500 mer ego pics påmej på hennes dator (a)

I'm not leaving

Godmorgon.

Vaknade runt 10 något imorse pågrund av hundarna haha. Just nu så ligger jag och drågar musik medans Elin och hennes hund Dunder sitter på mej, lite tungt sådäer haha. Borde nog dra och äta frukost och fixa mej snart . Blir iaf att träffa Damir o hans kompis idag somsagt och ikväll blire älskling, hihi vad glad jag e nu assu !

Ni får 2 bilder bara förni e så söta...


Jag, Elin och Dunder


Bara för att jag har en söt mun ;)

00:12

Godnatt, kan man kanske säga haha.

Aja jag och Elin har iaf kollat på The Grudge 2. superdupermega läskig ! Rekomenderas INTE till lättskrämda jävlar som Elin. annyway så träffade vi aldrig Emilia pågrund av lite olika anledningar. Syndsynd... whatever, ska iaf bli kul imorrn då jag och Elin ska träffa Damir och hans kompis Fredrik tror jag han hette? Sen så får jag ääntligen träffa älskling runt 22:00 . Han har ju vart borta i typ 4/5 dar, har saknat ihjäl honom :( Aja så jag längtar iaf som faaaaaan !

Puss & sov bäst bebisar !


Touch my soul

Helluu.

Nu har jag duschat och fixat mej hihi. Elins mamma kom nyss hem med The Grudge 2. Gosh vad jag kommer dö ikväll när jag ser den haha. Whatever, jag och Elin ska iaf till Gottsunda innan 6 för och lämna The Grudge 1 sen ska vi träffa Emilia här i sunnersta. Sen drar vi in och kollar på The Grudge 2. Så nu vet ni hur min kväll kommer att se ut :)

Facelook just nu

Lite rolig bild sådär

Dresscode

Randig tröja - H&M
Ljusrosa bas linne som ej syns på bilden - Gina Tricot
Grå/svarta jeans tights - Gina tricot 


The Grudge

Tja babes.

Kollade på The Grudge igår, gosh vad rädd jag var haha! Har seriöst aldrig vart såhär rädd för en film förrut mahaha. Idag kanske vi hyr tvåan hihi så om jag dör vill jag att ni har en minnes stund för mej ! Aja ska nog hoppa in i duschen nu så får Elin ta över datorn, puss!


---

Facelook


Dresscode

one night

Godmorgon.

Jag och Elin har typ suttit och dunkat musik och nördat framför datorn hela morgonen. Ikväll kanske vi träffar Emilia igen, så jäävla skön tjej ! Om någon vill komma hit till Sunnersta äre bara att säga till ;) Ska sova här tills på torsdag och då ska jag och Elin träffa Damir. En barndomsvän som jag knappt pratar med nu för tiden så ska bli lite kul sådär . Jag e hungrig och vill äta frukost så ska tvinga med Elin och göra det nu , mahaha.

pussen


so fine

Tja fulingar .

Dagen var ganska chill gjorde inte så mycket. Sen på kvällen kom först Jonas, så var vi med han en stund. Sen kom Emilia o då stack vi mot sunnersta skolan och väntade på Kevin. Sen när Kevin kom satt vi o snacka lite . Sen lämnade vi Jonas vid bussen då han skulle åka o möta upp Wille. Då gick resten av oss och tog det lugnt bara. Sen mötte vi Mimmi och Ellinor som stack mot sunnersta skolan. Sen lämnade jag, Elin och Kevin Emilia sen stack vi till sunnersta skolan och var med Mimmi och Ellinor. Sen kom Jonas med Wille då blev jag suuper lycklig :D Sen stack Mimmi,Wille,Jonas,Ellinor och Kevin och lämnade mej och Elin typ. En super nice kväll :) Nu sitter jag och Elin och nördar framför datorn ;)

Btw så fyller Jonas år idag, grattis till honom!

l o v e

tönt

Anonym om i'm not sorry:
Vifta på händerna fjooortis!
IP: 83.255.49.25


lust att säga ditt namn fegis? :)

i know best

Hej svejs .

Var ute med Älskling, Jonas och Rasmus somsagt. Vi spelade lite fotboll och stack sen till våldtäcks vägen och chillade och hade skoj. Är feeett emo nu för imorrn drar Älskling och Rasmus och kommer hem på torsdag jju... whatever , sitter iaf och chattar och kollar film nu . Imorgon kanske jag sover hos bästavän får se.

Godnatt mina älsklingar!


you won't se me cry baby

Hejsan bebisar .

Vaknade typ 13:45 idag, mahaha fyy Emmelie ! Hade iaf massa gulliga ''glad påsk'' sms men kan tyvär inte svara på dem men ni vet att i love you ! annyway, har vart hos mormor och ätit påskmiddag, muumsigt ! Ska dra ut med Älskling och Rasmus bror nu för imorrn åker dem bort tills på torsdag eller onsdag :( poor little me... Whatever ska iaf dra nu , pussen !

Btw,
GLAD PÅSK


Världens fulaste bild på mej men jag e ju glad där så får väl bjuda lite..

i'm not sorry

Tjena mellan bena.

Jag och sis gick ut runt 20:00 och mötte Älskling. Vi gick först till centrum och köpte lite gottis sen gick vi ut och chillade lite sen gick vi runt och aah hade allmänt roligt . Sen stack vi iaf till Valsätra och mötte upp Jonas vid bussen. Sen hade vi lite mer skoj och sen körde vi fotboll, mahahha me love ! Men nu har jag sprungit så mycke så nu behöver jag inte träna på ett år har jag bestämt ;) Aja kom hem runt 00:00. En myysig kväll ! Nu kommer lite bilder från när jag var ute med sis tidigare idag och tog lite kort .







Det kallas syskonkärlek. Puss & Go'natt i förväg babes !

Sexy, naughty, bitchy me

Hejsaan .

Igår sov jag och Elin hos Mim'. Kul & mysigt som fan . Satt och lyssnade på musik och tjockade oss som fan. Fastänn det fanns 2 madrasser och en soffa så låg vi alla i en hög på typ en madrass, mihihih vi e lite gulliga sådär . Ska nog dra hem efter det här inlägget och tvätta mitt hår tror jag. Sen ikväll drar jag ut med älskling.

Hörs sen !


let it rock

Hej alla fula & söta.

Skolan var helt okeej typ. Inget att berätta därifrån. Men blir lite irriterad sådär när man blir kllad fjortis vart man än går? En sak, kalla mej aldrig fjortis förns ni lärt känna mej okej? Så vare med det haha. Efter skolan stack iaf jag, Mimmi och Elin till Norby. Gick runt och luffa lite först och köpte någon läsk. Sen stack vi till Mimmis mormor och åt och hade riktigt kul mahaha. Sen gick vi till bussen och där blev jag kapten cola , fråga inte. Nu sitter jag hemma och pumpar en låt som jag lägger in efter jag skrivit dehär. Ikväll kanske jag och Elin sover hos Mimmi. Hoooppaaas !

puss babys



De tre musketörerna

RSS 2.0