the man who can't be moved



it's faraway

Hej babes.

Igår så åkte jag hem till Elin. Jag var genomblöt för jag stod i regnet o väntade i 500 år på att bussjäveln skulle komma -.- Aja när jag kom till henne så satt vi vid datorn & kollade på simpsons the movie, sen runt 12 kanske gick vi ut med hundarna och mötte Mimmi som hade vart någonstans. Vi typ gick runt med hundarna och sen så stod i och snackade i någon timme. Sen stack vi hem igen. Och då fortsatte vi sitta vid datorn och kolla på teve och så lyssnade vi på muuusik. Sen runt 4 la vi oss . Vettefan vad jag ska göra, vet inte ens om jag orkar göra något idag haha e helt död...


gammal bild

Remember?

Haha ni som följde mej på min förra blogg, kommer ni ihåg den här videon? Det var typ förra sommaren hos Amanda. Jag & Amanda sitter bara och aah chiller sen från ingenstans kommer Totte med en asläskig mask på sig och skrämmer skiten ur mej haha. Men videon blev mycket snabbare när vi la ut den på youtube :S Men faan vilka dagar & kvällar jag hade med Amanda och Totte.. Minnen jag aldrig glömmer :)


Kissie jauu ;D

Hej äälsklingaaar !

Åkte ner på stan idag ju med sis och träffade Jenny och Felicia. Vi stack typ till emobryggan och satt och hade det chill som fan. Sen gick vi typ till en galleria och chilla sönder på en soffa. Sen stack vi till donken och då kom Hanna och hälsade en snabbis, söt tjej detdär ! Aja sen typ gick vi vid centralen och jag kollar skit snabt på en tjej och ser DIREKT att det är Kissie och skriker typ det till dem andra, haha det tog 100 år för dem att fatta att det var Kissie som satt där , haha ! Aja vi gick iaf fram och tog kort med henne, hon e skit fin i värkligheten och är assnäll. Aja sen kom Jonas, Wille och david bögarna. Sen stack dem och vi tjejer tog bussen hem till Jenny men Felicia åkte hem till sig. Så vi sitter här hos Jenny och har det chill och sis och Jenny skriver en låt, nice huh`

Biilder :












let me

Hej sötungar.

Orkade inte skolan idag så åkte istället ner på stan och köpte skor & åt på kinaresturang ;) Ska snart packa och sen dra ner på stan med sis och träffa Felicia & Jenny, sen lite senare åker jag o sis och sover hos Jenny i Rasbo. hihi myycket nice ska ni veta !

Men vi hörs senare babes, puss !



i need you to need me

Hej babes.

Åkte med klassen till stan idag för statsvandring. Mötte först upp Salli och Elin i gottsunda så tog vi bussen till stan. Så skulle iaf alla gå runt och hitta grejer och svara på frågor och man hade en karta så¨man skulle hitta dit man skulle. Haha jag, Elin, Karin, Salli & Aya gjorde kanske 3 frågor sen stack vi och tog en ''pause'' på varma gubben haha. Whatever , vi fick iaf skit brottom att komma i tid till lärarna men när vi kom dit fick vi reda på att vi kunde tagit längre tid på oss och vi hade liksom gjort 4 frågor av 10 kanske eller mer bara för att vi trodde man skulle va klar tidigare -.- Aja sen åkte Karin hem och jag, Elin, Salli & Aya stack till en brygga och låg där och schtekte i solen ;) aja sen drog vi till ett djur muséum '' stavning?'' som heter biotopia och som vanligt när jag ser djur så blev jag 5 år igen (a) Sen tog jag samma buss som Salli, Karen, Maxim och Bilal till stan och sen bussen därifrån hem. Ska strax gå ut med hunden och sen till Burger inn och käka med sis, ooh yees !

Puss på alla söta :)


Sötaste Karin! Hoppas hon inte läser min blogg för jag kommer få geiv av henne om hon ser att jag laddat upp bilden (a)





En lite speciell bild på Salli baby :)





Och sist men inte minst, jag & bästavän på bryggan (y)


come closer

Hellu äälsklingaar !

Inget att berätta från skolan förutom 9ornas vårshow. Den var gryyyymt rolig höhö. Får mej att bli ännu mer emo över att dem inte kommer gå i vår skola efter lovet... Men showen var somsagt awesome & alla var sjukt duktiga. Visste inte att tjejerna i nian var så duktiga på att sjunga ;o Men nu ska jag nörda mej lite mer framför datorn.

l o v e


Dagens outfit, '' t-shirten & sjalen köpte jag igår''.


So fucking bad

Hej babes.

Hände inget speciellt i skolan idag typ. Var mest med Salli, Karin och Aya
:) Efter skolan stack iaf jag o mami o sis till stan och shoppade lite. Jag köpte 2 par skor, en t-shirt & en sjal .  För er som inte vet så är jag beroende av sjalar, eller aah blev det nyligen (a)

sov gott !

en bortglömd vänskap

Hej älsklingar.

Hände inget speciellt i skolan idag typ
. Efter skolan träffade iaf jag o Elin Hanna & Louise. Vi typ chillade vid skolan lite sådär, den stack vi till mej och spelade kubb med mami, moster, syster, bebis & Rasmus. Sen efter ett tag så stack jag o Elin och lämnade Hanna & Louise vid busshållplatsen. Sen fortsatte vi spela och sen stack alla hem . En rolig dag :) Nu pumpar jag musik och lite sånt.

Puss !

Outfit :

Grå/blåa jeans leggins - Gina tricot
Ljusrosa baslinne - Gina tricot
Ljusrosa t-shirt - New Yorker
Ljusrosa cardigan - Gina Tricot
Vit sjal - ?

face down in the dirt

Hej bebisar.

Ska ta och duscha och fixa mej och dra till burgerinn och äta där med mami och sis. Synd bara att det är så dåligt väder.. Men vi hörs senare !

l o v e


lång text och pics

Hej babes .

Förlåt för dålig uppdatering menmen här kommer myycket text.

Igår, sov somsagt jag o sis hos Jenny baby. Först så stack vi och träffade Wille en snabbis , sen stack vi till Emilia som var med några. Sen stack vi därifrån och gjorde typ annat. Sen åkte vi till Jenny i Rasbo. Haha vettefan vad vi gjorde då men efter ett tag stack vi in i en skog och sen fick vi hyperdamp anfall och typ kubbade ut ur skogen och gick och la oss mitt i vägen haha. Sen stack vi till skolan och då åkte fet tobbe förbi :D fråga inte... Aja vi typ lekte och klättrade upp på skoltaket och skit , whatever. Sen typ nördade vi oss framför datorn. Sen bäddade vi studsmattan för vi skulle sova där såå... Sen typ 00:00 eller något så stack vi mot skolan igen. Haha sen gick vi mitt i vägen och körde en lek där den som kasta skon längst vann. Min sko kom typ vid ett dike så när jag gick dit för att hämta min sko så ser jag en gubbe komma mot mej och det var ju liksom skit mörkt så jag sket typ på mej och kubbade snabbt som fan därifrån med Jenny och Linnéa längst bak HAHA. Aja vi sov iaf på studsmattan och gick in runt 04:00 på morgonen för det började regna...









Idag, så drog jag, Jenny och sis ner på stan där vi mötte Dommi och hennes syster Evelina som jag och sis har känt i typ 7 år så det var kul, sen kom även Felicia sötnöt. Vi stack iaf till centralen och satt och glodde på alla skaterkillar som var där. Var skit många där fan. Haha och det var en kille som vi tyckte var lite söt så vi satt och typ skrek varje gång han gjorde någont bra på sin skateboard huhu. Sen gick Evelina fram till han och sa att vi spana in han, haha han ba jag vet x) sen gick hon typ fram till han igen och sa något annat... Men kul som fan var det. Sen stack iaf jag och Linnéa hem. Sen på kvällen stack jag ut med David, Jonas och Rasmus. Vi hade kul och gick runt och studsade på Davids studsmatta, det var über kul. Sen stack iaf David och Rasmus och jag hem till mej och chillade och för 40 min typ så stack dem hem till David.






hell yeah baby

Tja suckers.

Skolan idag var väl okej, haha senil som jag är så kommer jag inte ihåg särskilt mycket :) Men ska iaf sova hos Jenny babe ikväll så ska ta och packa de sista grejerna sen drar jag mot stan och möter henne .

Dagens outfit '' Hade andra kläder på mej i skolan''



Soorryyy

Hej älsklingar !

Sorry för att jag inte har bloggat på ett tag menmen så är det. Var iaf på medelhavs museét och skansen med klassen och en annan klass igår. Var fett tråkigt men det blev lite kul på skansen när man fick gå själv för annars hade vi guidade  turer... Jag blev som en 5 åring på nytt så Salli fick dra mej från djuren haha.
Idag har jag iaf vart på stan och shoppat lite . Jag följde också med Elin när hon skulle ta navelpiercing haha hon var så nervös så hon skakade. Skit sött ! Men pallar inte lägga upp bild på allt jag handlade men det kommer någon gång när jag har ork hehe.

Ha det babes !

Bild från skansen


This is the way you left me

Godmorgon babes.

Igår så spenderades kvällen med David och Jonas mina bebisar
:) Nu ska jag snart dra och borsta tänderna och möta upp David och få tillbaka mina nycklar. Men ni får ha det så bra så hörs vi senare,

puss !

No hope, no love , no glory

Hejsan babes !

Igår så åkte jag aldrig till stan. Istället gick jag & sis ut med David, Jonas och Rasmus i det underbara vädret. Sen efter en stund kom grymmaste Felicia. Vi chillade lite och såntdär . Sen stack jag o sis hem och åt och lite sånt sen gick vi ut till dem igen. Sen efter ett tag stack Jonas hem, sen senare stack Felicia . Massa knas med buss och skit men hon kom iväg till sisst höhö. Aja jag, sis , David och Rasmus fortsatte luffa runt och skit. whatever , runt 12 kom iaf jag och sis hem. Idag har jag inget planerat faktist...

Bilder från igår ;)



du blir ett minne



en gång i tiden var det kärlek

Hejsan bebisar .

Igår stack jag hem från Elin. Gjorde inget speciellt på dagen, men på kvällen gick jag o sis ut med Wille, Rasmus, David, Jonas och Raffa. Haha en superrolig kväll . Pallar inte sitta och skriva vad vi gjorde och skit men det var dunder i alla fall huhu. Idag har jag värkligen ingenting planerat. Kanske drar ner på stan och träffar Felicia om jag får ork hehe.

Puss !


wonderchild

Hellu babes.

Igår gick jag och Elin ut en lång stund med hunden på dagen. Vi gick på någon aslång spångrej och satte oss på en brygga o schtekte i solen ;) Sen på kvällen stack vi ut till sunnersta skolan där några från skolan var . Haha jag ba hörde från ingenstans , HEJ EMMELIE ! HEJ EMMELIEE! Aja sen kom Bebis, Jonas & Rasmus. Efter en liten stund stack Jonas hem. Sen efter en stund kom Emilia och sen efter en halvtimme-timme stack hon hem. Sen stack jag och Bebis ifrån Elin och Rasmus. Vi gick typ överallt fan haha. Det var mys ! Sen ringde Elin och sa att vi skulle komma tillbaka så vi gick dit haha , david e så diskret nät vi skulle smyga oss på Rasmus och Elin, hahah BUSTED VI BLEV :o Aja sen spran jag och Bebis igenom vattenspridare på fotbollsplanen medans Elin och Rasmus var tråkiga ... Sen runt 11:30 stack jag och Elin hem till henne och de andra stack någonstans...

Idag kommer nog jag och Elin bara sitta inne o kolla på teve eller något om vi inte tvingar ut Emilia eller David och Elia huhu :)



Emmelie osminkad

Dö inte nu...


you know it's heartace on the dancefloor

Hellu babes.

Vaknade runt 10:00 något kanske? Jag och Elin gick i alla fall ut med hunden för någon timme sen och gosh vilket underbart väder det är ute ! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag men ikväll kommer i alla fall älskling och Rasmus hit till sunnersta, så det kommer bli kul .  Men vi hörs senare stalkers !

l o v e
mongo bild från igår kväll/natt

shake your body like a bellydancer

Hej älsklingar.

Nu sitter jag o Elin och käkar chips & dipp och dricker coca cola, mums ! Vi har suttit och kollat på Desperate Housewifes & efter det kollade vi på Cougar Town. Me love ! Sen kollade vi på Scrubs och nu kollar vi på How i met your mother. Hoppas ni sover gott & drömmer sött , för det ska jag göra sen hihi ;)

Jag med chipsen och colan just nu ;)


drrrammmmaa queen

Hellu sweeties.

idag hände det typ inget speciellt i skolan , förrutom att en tjej som heter Karin va på besök i klassen och kanske ska börja i den. Jätte söt tjej faktist, gick iallafall runt och visade henne skolan och så. Nu sitter jag hos Elin pelin plutt och beter mej som ett mongo , en vana... Aja ni får hare så bra så bloggar jag ikväll + så har jag bestämt att jag ska göra en ny header ikväll och då har jag tagit nya bilder (a)

pussbye!
gammal mongobild :D

boys boys boys

Hej pluttisar .

Skolan var ganska rolig i think. Har inte så mycket att säga men jag kan ju ta upp en sak. Jag vill så gärna ha läppiercing, och jag vet att jag skulle passa i det som f*n . Men mamma vägrar låta mej göra det. och jag fattar inte detdär faktist. För om jag ångrar mej sen, då får ju jag lida & skylla mej själv right? Och OM jag skulle ångra mej efter så är det ju bara att ta ur piercingen och låta det växa igen, lixom hallååå? Och att det är stor infektionsrisk. Liksom det beror på hur man sköter det. + så är det ju infektionsrisk att ta hål i öronen också eller hur? gaah jag får damp -.- + så ska ju Elin pierca naveln nästa vecka och då blir man ju ännu mer taggad på att skaffa piercing. Gosh.. Tro mej , jag kommer inte ge mej förns jag har en piercing jävel på läppen !

Dagens outfit btw haha ;)


Önskelista

Här är min önskelista just nu på kläder från Gina tricot .


dagens '''sjukling outfit''


Tack för headern Alexandra baby

Nu har världens sötaste Alexandra gjort en skit fin ny header till mej, love it !♥ Men tror dock jag kommer fixa en ny innom kort för jag hade inga nya bilder nu, så , så fort jag har tagit nya bilder så fixar jag en ny header. Och det blir förmodligen på tisdag eller onsdag för då sover jag hos Elin och då kan jag tjuva hennes kamera o ta några snygga fotton ;)

Pussen !

baby girl

Hellu babes.

Vaknade grymt tidigt imorse. Jag som ville sova riktigt länge idag :( aja så gåre när man är sjuk... Idag tror jag att jag ska ligga hemma och tycka synd om mej . Men OM jag mår bättre ikväll så tänker jag tvinga ut David och Jonas ;) Aja ska fortsätta dråga musik på spotify nu hihi !

l o v e

Gammal bild

aaahw !

Aaaahw !, kolla vilken gammal & söt bild jag hittade på mej.
Gosh vad gullig jag va ;)


Keep it up!

Hej honeys, ville bara säga att statestiken har höjts ordentligt nu. Så fortsätt läsa & kommentera så blir jag mycket glad.
All kärlek till er !


all the crazy shit

Hejsan älsklingar .

Vaknade med fetaste huvudvärken , inte nice ! Haha aja e tjockt sjuk och kan knappt röra mej . Men sen kom mamma, räddaren i nöden, hem med en vaniljmunk och en kexchoklad ! Så nu mår jag liiite bättre ;) Men nu ska jag fortsätta  pumpa musik.

pussbye !



gotteligottgott !

MÅR SKIT

Hellu babes.

Städade i skolan idag från kl 09:00 till typ 11:00 . DRYGT SOM FAN. Aja nu sitter jag här helt dödssjuk fan. Ont i halsen, gommen, huvudet, benen osvosv. Jag orkar inte bli sjuk just nu seriöst. Aja det ända sköna med att jag e sjuk är väll att jag slipper öppethus imorrn, det tråkiga är att jag skulle sov hos Elin imorrn.. men whatever. Men ska väll gå och ta en alvedon och dricka vatten.

l o v e

Glide for me baby



Like magnet to steel

Tjena mellan bena .

Har inte så mycket att berätta från skolan typ... dryg vissa stunder och kul vissa andra . Sitter och chattar med lite sötnosar och dunkar musik, mycket nice ;) men borde nog stänga av musiken för jag har en sån förjävlig huvudvärk haha. Men lägger in en låt som jag diggar .

l o v e

Your my sun in the dark

Hej bebisar.

Hade typ en lektion på morgonen i några minuter sen gick alla 7or,8or och 9or till kyrkan och kollade på The Scary Guy när han pratade och va rolig i 2 timmar. Han var bäääääst, hans största fan nu fan huhu. Jag fick hans  autograf & en kram + så sa han att jag var söt / snygg, kunde bra engelska så han trodde inte jag var från sverige, hade snygga örhängen & att jag hade coola tatueringar, kännnnnnn er avundsjuka ;) Huhu asstolt över det fan . Aja sen hade vi lunch , då fick jag skit ont i huvudet och mådde allmänt skit så på idrotten fick jag damp på en person som inte visar det minsta respekt så jag stack hem & slapp idrotten och dansen , hihi. Men har sovit bort min huvudvärk nu så nu mår jag bra igen ! Juste min mami fyller år idag , grattis till henne !

pussen


Mannen i blå

Godmorgon babes.

Har sovmorgon idag, det behövde jag värkligen kan jag säga ! Aja har ätit frukost & fixat mej o sitter o lyssnar på musik på mobilen, haha nu kom en rapplåt som handlar om godis :D normalt ! Aja ska nog ta och borsta tänderna och dra till skolan nu...

Bild på ett par av mina skor som jag köpte igår, har inte tagit kort på mina rosa skor än men det kommer ;)



l o v e

They got nothing on you

Hellu sweeties !

Första lektion var teater. Vi hade 2 uppvisningar på morgonen igår för dagisbarn och samma sak idag. Haha vi fuckade allt när  alla började garva mitt i teatern, duktigt värre ! Aja sen hann jag va med 5 min på svenskan, hihi. Sen lunch, sen biologi i think? Asgarv hela lektionen typ . Seriöst Emmelie Jonsson = flummmbbarrnn . Aja sen stack jag hem efter biologin (a) och ska snart dra och köpa skor ;) Viktig fakta you know !

Musik & dagens outfit


sooommmaar käänssloor !

Hej babes.

Skolan var helt okej, flummmmattaaack jag hade på SO:n , fråga Elin huhu. Aja efter skolan stack jag och Elin och mötte upp Jacob, David, Jonas och Rasmus som var hur sega som helst :) Sen åkte jag, Elin och Rasmus till stan, Elin gick dirr till sin buss o jag o Rasmus gick o köppte foundation till mej huhu sen åkte vi hem, så åt jag sen stack jag o sis ut med Jonas, David o Rasmus igen o spelade basket, myckket kul ;)

Pussen


jag var i drömlandet

God eftermiddag bebisar.

Vaknade runt 13:30 idag, lagom till lunch haha. Sen för någon timme sen så kom mami o sis hem från sjukhuset, nice nice. kl 19:00 är det teater träning för vi har uppvisning snart, gosh jag hatar teater... Aja sen drar iaf jag , sis och David ut en stund. Har precis duschat håret och ska väll ta o föna & platta det, jag vet det sliter på håret men mitt hår är redan så slitet som det kan bli så who cares ? ;)

Bye !

sant

det man nt vet mår man
 
inte dåligt av !


miss cool

Hej bebisar !

Har ni saknat mej? Jag har iaf saknat er som fan ! Huhu har inte bloggat för jag har vart lite upptagen sådär. Har sovit hos min mormor 2 dar i rad nu då mamma o syster är på sjukhuset och har vart det några dar nu. Har vart på sjukhuset o hälsat på och vart med David och Rasmus de senaste dagarna. Igår var det chill på dagen sen på kvällen stack jag ut med David, Jacob och Rasmus. As garv hela kvällen ska ni veta ;) Idag ska jag och David åka upp till sjukhuset och hälsa på syster ännu en gång.

Jallabye !


RSS 2.0