tell me what you see

Första ''lektionen'' var något påskspel i kyrkan. Haha man skulle gå under kyrkan typ och det var kolsvart där så jag  fick gå och hålla Elin och Aya i handen för de var vettskrämda, mahaha vad gulligt ! aja alla lektioner var väll helt okej? Eller aah de flesta. Men jag skippade dansprofilen för mina ben var helt fucket up efter idrotten så jag följde med Elin på sciece och det första jag gjorde när jag kom in var att förstöra ngns modell, typiskt mej ;) Men jag visslade och gick vidare till några andra, haha stackars Lucas ... whatever satt och drygade lite o hade askul med några töntar från B . Haha neeeerå ni e så söta så ! Efter skolan stack iaf jag och Elin och kollade på film med älskling och rasmus hos älskling. Kollade på Shutter Island. Den var helt ceeepeee saaajk men jag var skit stolt för jag fattade faktist lite grann. 

Nu drååågar jag musik .

Puss på skinkan


Girl talk ;)

Tja alla söta & fula .

Skolan var ganska rolig idag vad jag kommer ihåg. Gick runt o dryga med Aya lite mahaha jag e sååå snäll ;) Aja har inget speciellt att berätta förrutom att vi hade svenska prov om Subjekt & Predikat och skit och jag tror fan det gick ganska bra ?! O-M-G IT'S A MIRACLE ! haha whatever.


En sak jag har tänkt på är att nästan alla tjejkompisar jag har har sånt förjävligt dåligt självförtroende fastänn alla är så otroligt fina? Tycker det är så synd att dem inte fattar hur vackra dem är. En sak ni tjejer ska veta är att många av mina killkompisar har själva sagt att det är mycket mer ''attraktivt'' stavning? när en tjej har bra självförtroende än när den går runt och klagar på hur ful den är o skit. Okej man behöver inte ha överdrivet självförtroende o gå runt o tro man äger allt och alla för tro mej alla kommer hata dig. Men det räcker med att du vet att du är fin & betydelsefull och att du skiter i om någon lägger en idiotisk kommentar om din kropp eller dina kläder eller något någon gång. Det är oftast pågrund av att dem e avundsjuka  eller att dem inte har något bättre för sig. Och kurvor och höfter och och stor rumpa är bara snyggt? Kolla på Broke Hogan ''stavning?'' och Beyonce ''stavning?'' haha, dem är ju så otroligt vackra även fast dem inte ser ut som vandrande pinnar. Tänk på det girls ;)

I want to be forever young

Hade grymt kul hos Elin igår som kanske ni märker på bilderna, hon får en alltid att bli så glad, fattar inte hur hon lyckas? Aja ska snart dra in till centrum och käka kebab '' me liiike '' Sen ikväll ska jag träffa bebis o kanske Jonas.

Vi hörs bebisar !



'' Bom, Bom FIIRE POOWEEER! ''

Dalarna 09 <3


Bilder från igår



 

vi e lite söta sådär


I believe

Hellu !

Åkte ner på stan o mötte upp Elin sen gick vi runt lite och sen stack vi hem till henne i Stabby. Vi har vart ute med hundarna, hjälpt till med att laga mat, dator, kort, dator, musik, dator, smsat, legat intryckta i golvet och asgarvat för ingenting, kollat gammla videos och bilder, ätit glass, ätit chips, ätit choklad, tuggat tuggummim druckit coola, tjockat oss och garvat lite mer. Ja ni ser oss som värsta fettosarna och jag förstår er till 100. Men kul har vi haft. Nu sitter vi här och Elin börjar bli trött. Alltid såhär :

Elin : Kan vi iinte läägga oss snaaart?
Emmelie: Vaddå är du trött?
Elin : nej men vad ska vi göra ?
Emmelie: dator?
Elin: okej da.

5 min...

Elin : Emmelieeee kan vi sooova nuu?
Emmelie: okej da -.-

Sååå gulligt !



ses imorrn !

Elin ikväll

Hej alla söta bloggläsare.

Igår kväll var jag med älskling o chillade o hade kul. Har fixat mig o skit o ska snart rusa till bussen mot Elin o sova där. Laddar snabbt upp bilder på hur jag ser ut idag sen måste jag rusa, pussen !

Dresscode :



Dagens inköp..

.. Leopard mönstrade tights från NewYorker - 99:-


Cry for me

Dagen kortfattat :

Pisst off på morgonen

halv flumm på lunchen

garvattack på sista lektionen


bra och kortfattat ! Ikväll tror jag atte bli att vara med älskling, de e ju trots allt fredagsmys ! Imorgon kanske jag sover hos Elin, beror helt på mamma. Men om jag gör det ska vi förmodligen ner på stan o träffa Kevin o kanske Felicia. På söndag blire att träffa Isabelle lilsis' ska bli kul då det var ett tag sen sist.


Bild från sommras på lilsis' och mej. Jag ser helt sär ut haha


önskar det gick

► Play the moment

▌▌ Pause the memories
 Stop the pain

◄◄ Rewind the happines


någonting som griper tag

Kommer inte ihåg så mycket från skolan haha? Förutom någon kommentar som en kille sa haha, '' göm inte mobilerna innanför kläderna dem tar den endå''? fattade typ 0... whatever, efter skolan stack jag med mami och sis till stan och köppte 2 tröjor.

Dagens outfit :

WESC tröja - Mimmis
Turkos linne som inte syns -
Mörkgråa jenastights -
Gina tricot


Dagens inköp :


Ljusrosa tröja - New yorker -
139:- på rea


Blå tröja Gina tricot - 49:- på rea

-

Minuterna försvinner Som löven i vinden


sick of your tears

Har inte så mycket att berätta från skolan förutom att jag va i en bollvagn på idrotten o alla drog mej hit o dit det var som att åka i sitt eget lilla bollhav, höhö et var lite kul sådär. Men skolan var iaf helt okej. Efter skolan drog ja och Elin o möte upp älskling, Rasmus och Jonas så gick jag , älskling, Elin och Ramus te älskling och kolla film och Jonas drg hem. Vi kollade på ''Ringu'' blev gryyyt besviken ! Trodde den skulle va skit bra o läskig men nej den seriöst SÖG. Whatever , ska iaf rusa iväg o möta älskling och Rasmus och kanske Jonas igen men vi hörs sen .

l o v e


Heaven can wait

Godmorgon bebisar !

Har fixat mej o ska snart dra mot skolan, ses senare med en ''dagens outfit'' pussen !

Jay Z ft Mr. Hudson , så jäävla bra .


You keep slippin'

Igår kväll var jag hos älskling o skulle kolla film men den första lagga o den andra sög såååå. Eftern ett tag kom Rasmus o Jonas o jag blev ihjälkittlad höhö. Sen gick dem o lämnade mej, kukul. Idag var skolan roolig ! orkar inte ta upp varför o allt höhö men det var iaf somsagt kul !

Dagens outfit :


Ljusrosa cardigan - Ginatricot
Vit topp - Ginatricot
Brunt flätat rep/skärp från någon tröja - Ginatricot
Gråblåa jeanstights - Ginatricot

Blame it on me

Hejsan alla söta bloggläsare.

Runt 17:45 tror jag så stack jag o mötte upp Jonas och Matilda. Vi stack till älskling och kollade på twilight. Sen stack Matilda hem och vi fortsatte kolla på filmen. Sen för dryg en timme sen så stack  älsk o Jonas bror och lämnade mig. Just nu har jag ångest för det är skola imorrn, guuud vad drygt ! + så har jag ingen aning om vad jag ska ha på mej.. whatever

l o v e


Låt


Hot N' Cold

Vettefan vad jag ska göra idag, är sjukt irriterad just nu men har ingen aning om varför? Aja ska väl ta o va social på msn .

pussen

saknar ♥

You Better watch out

På dagen stack jag och sis o träffade Mimmi bisgsis' . Vi typ gick till centrum o satte oss utanför på marken i solen o snacka o lyssna på musik, man fick riktig vårkänsla ! Aja sen drog Mimmi vidare till stan o jag osis stack hem.
På kvällen runt 19:00 stack jag och sis o mötte upp älskling och Elia. Först var vi ute o luffade runt o tog lite kort och skit sen stack vi in till älsk och kollade på någon sajk skräckfilm. Handlade typ om en psykisk sjuk tjej som gjorde soppa av männsikor, hel knas men myysigt vare. Sen för ungefär en halvtimme sen gick älsk och Elia o lämnade oss och nu sitter jag här och kollar på den gröna milen. Kommer gråta som in åt helvete i slutet av filmen fan...

l o v e !


David, Elia och jag för skiiit länge sen .


Gammallåt.se


Besatt !

Hej Hej monica

En ''Elin har damp''dag i skolan idag haha. Ett tips,  SPRING om Elin har damp om du inte känner henne lika bra som mej o Mimmi o vet hur man ska hantera det annars så vet man aldrig vad som kan hända mahaha ! Hmm  har typ inget att berätta förutom att jag och Karen har typ andra världskriget i skolan varje dag haha...  what ever! Ikväll blire mys hos älskling i think och imorrn kanske jag och Elin ska träffa någon.

l o v e


Ge mej sommar för i helvete!


ge mej lite mer

Igår kväll var jag ute med Älskling och Jonas bror. Shiet vad jag älskar deras humor, man kan seriöst  inte klara en enda kväll utan att skratta ihjäl sig med dem ! Annyway, Idag var en flummskoldag mahahah. Jag seriöst typ  grät & skrattade åt mina skor nästan hela dagen? snackade om att dem var livets mening o skit, vettefan men Elin o Aya o andra värkade tycka det var roande så  vafan man får bjuda på sig själv ibland ;) Aja shit the same skoldagen var helt okej.  Är det bara jag som följer Vampire Diaries ''stavning?'' varje torsdag kl  20:00? Mitt favorit program, älskar't ! Och Stefan o hans bror är ju inte så pjåkiga , men Stefan e snyggast ;)

l o v e


Datanördar.se !

Seems like it

Skolan var sådär, idrotten var iaf kul. Jag betedde mej som en 5 åring.. bokstavlig talat assu ! Gick typ på knäna så jag skulle se kort ut, sög på tummen, pratade som en 5åring, gjorde grimaser mahahaha och jag, Aya och Elin satt på golvet o rullade en basket boll till varandra (?) mahaha mpbba inte... Aja efter skolan stack jag o Elin till David med han, Rasmus och Jonas o kollade på någon konstigt skräckis. Myyysigt vare. Ska snart ut igen o hämta en film älskling har fixat åt mamma.

p e a c e




ONt I HUVET!

Ganska rolig dag idag. Vissa lektioner sög o andra var ganska roliga. Jag och Elin fick särbehandling på kemin hahaha o fick sluta tidigare än alla andra + så är vår humor bäst. Sen på någon rast blev jag våldtagen av Mimmi och alla ba stod o kolla på,  tack för hjälpen lixom !  Har inte så mycket mer att berätta? Ni får nöjja er med att jag i huvudtaget skriver , mahahah puss !


i don't need you

Tja !

Har typ chillat gaalet idag. Åkte till stan och köppe foundation och mascara runt 3/4 i think? Köpte också Frida, mahaha me love !  Imorrn äre skola, fyfan för det + så är första lektionen spanska,  gosh vad tråkigt. Men eftersom jag är lite sär så behöver jag inte jobba med spanska utan jag får jobba med vad jag vill bara jag går på lektionen haha, hade ju typ inte vart på spanskan på ungefär ett halvår? Men fick lite skäll förra veckan så får väl gå på den iaf . Ska  väll spendera resten av kvällen med att komma på vad jag ska ha på mej i morrn, mahaha får väll se hur det går ?

Dagens outfit :



Adidas - Älsklings gamla
Rosa Baslinne ''syns inte på bilden'' - Gina tricot
Sönderklippna jeanstights - BikBok


Satsa 100% på bloggen ?

Tror jag ska börja satsa 100% på blogen nu faktist. Får väll se hur det går med det men just nu känner jag att jag vill det i alla fall.

NU HAR JAG BESTÄMT MEJ!

Blir blondin igen i sommar, that's it !
Fast inte gul , utan blond hahaha .


Yeah we're going down

Jag vaknade tidigt imorse, typ 9 ? fan jag måste va sjuk eller något... Ville bara att ni skulle veta det, viktig information lixom ! mahaha. Idag vet jag inte vad jag ska göra, värkar bli en slapp dag men vi får se ! Men idag fyller min söta lilla älskling 15 år, så alla borde ta o kommentera gratts te han tkr jag . Älskar dig määäst David <3 

Min favvo  låt just nu !



Eric Saade i love you !

Har inte gjort något kul idag direkt, och det blev inte att Elin sov här men jag överlever haha. Anna vann ju såklart melodifestivalen, skit osså jag som hejjade på Eric. Men låt nmr 8, 9, och 10 var bäst så det var väll okej att Anna vann antar jag haha. Tror dock inte vi kommer vinna i eurovision då låten är lite för långsam... Men vi får väl se.

Vinnar låten - This is my life - Anna bergendahl



så jävla söt !

älskling, Karen och Jonas bitches !

Hade som sagt sov morron imorse , så jääävla niice ! Iaf så hade vi dubbel lektion i svenskan för kommer ni ihåg när jag berättade att det var en författare som kom till vår skola förrut ? Iaf så gjorde hande  idag o snackade o skit , skit tråkgt...  Aja sen vare andra lektioner blablabla o sissta lektionen var fysik där vi hade fysik prov, hahaha får väll se hur det gick senare antar jag ... Kom iaf hem för typ en halvtimme sen efter att ha vart ute med älskling, Karen och Jonas. Riktigt kul faktist. + så fick jag älsklings adidas kofta , mihihihi ! Imorrn kanske Elin bästavän sover här vi får se hure blir med det.

l o v e


Jag älskar dig och finns alltid här , det är bara att ringa <3


A truth nobody knows

Godmorgon ! Börjar kl 9:50 idag thank god ! Har problem som vanligt med vad jag ska ha på mej menmen har väl bestämt mej nu tror jag, kommer bild efter jag har skrivit det här ;) Ute är det ganska fint och soligt men ser lite gråa moln som smyger sig fram, hoppas dem försvinner snart.  

En lugn och skön låt och dagens outfit ! 



Grå tröja - H&M
Silver snöre - Från någon jävla tunika från Lindex
Grå/blåa jeanstights - Gina tricot

sweet dreams

Nu har jag lite ont i huvudet och längtar till att det ska bli imorrn haha. Så ska ta och lägga mej nu tror jag. Dröm så sött om mej, ses imorrn !


Gulhåring !

Saker som du borde ha fattat

Skolan var helt okej, var ganska roligt faktist särskilt på engelskan mahaha. På matten så var jag så jäävla trött så jag gjorde seriöst 2 tal på en hel timme?! Haha min lärare fick ju såklart lite damp på mej så nu e jag tvungen att göra 10 tal hemma... Just nu sitter jag o e ganska sur och irriterad o känns som att hela världen är idioter just nu.

l o v e

säg inget du inte menar

Pallade inte blogga igår men det hände inget speciell i alla fall så...

Idag var skolan sådär, rolig i vissa lägen o i andra var jag ganska irriterad hehe. Jenny A ääälskling kom till skolan o hälsa på, den jävla fjortisen haha ! Har saknat henne sjuukt mycket. Så hon var där ett tag sen var hon tvungen att åka :( Aja. 

Outfit :



Randi halvärmad tröja - H&M
Baslinne - Gina tricot
Mjukisar - vettefan fick dem av en idiot för länge sen.

Frågor & Svar

Postat av: Jenny

Vill du ses på stan nån dag ?(AA) :D<33


Svar : Ofc bby <3

2010-03-01 @ 17:23:42
Postat av: Maria

Hur kan man va så fin och älskad?


Svar : Haha vad ska man svara på det ?


2010-03-01 @ 18:21:41
Postat av: Ahmad

är du singel?


Svar : Nej.

2010-03-01 @ 18:22:04
Postat av: Elvira

Vad brukar du göra på helgerna? :)


Svar : Oftast är jag ute med kompisar eller så slaggar jag hos Elin ;)

2010-03-01 @ 18:22:35
Postat av: isabelle

vill du träffas snart ??<33


Svar : Klart jag vill !


2010-03-01 @ 18:49:04
Postat av: Daaaaavvvvvvvvviiiiiiiiid

Är du cool?
Det tkr jag :$


Svar : Hahaha lite kanske , sötnos <3

2010-03-01 @ 22:12:12
Postat av:

kan du inte ha ett enklare bloggnamn:O

Svar : Tycker det här e väldigt enkelt ;o

2010-03-02 @ 15:28:53
Postat av:

vem av tjejerna i sjuan på din skola, gillar du minst ? :)


Svar : Oh shit den frågan var tuff haha, ska inte säga namn då jag kommer få mycket skit i skolan men de e väll runt5-6 st tjejer i 7:an jag inte gillar.

2010-03-02 @ 15:35:28
Postat av: ahmeeeeeed a

äre sant att du slog aya

Svar : Har inte slagit någon aya ?

Postat av: mimmi

tycker du jag e cool (H) hahaha nej jag skojade bara :D älskar dig mummelie:D

Svar : ska jag svara eller inte haha :O Älskar dej mimmi <3

Postat av: Elin

visst är jag typ bäst :D ?


Svar: Njaa efter mej isf ;)

21:50

Sorry för att jag inte svarade på frågorna igår men var ute med älskling och Jonas så hann inte... Idag har det vart en helt okej dag, blev irriterad en stund, sen glad, sen trött o hahaha aah var uppochner . Var hemma hos älskling för en stund sen o kollade på Paranormal Activity, oc jag tror sis får sova med mej ikv hahaha ;)

Jag älskar dig



standing soldier

Idag har det inte hänt så mycket förrutom att jag e hemma nu, ganska sorgligt jag som hade det så skönt hos Elin utan mamma o syster. Det var som värsta semestern ju haha menmen.. Sitter och lyssnar på standing soldier - demarco , vet att den e otroligt gammal men jag var besatt av den förrut och har blivit det igen så who cares om den e gammal ? ;) Ikväll blire ut o träffa bebis tror jag.

    Besvarar alla frågor i frågestunden senare !




l o v e

myysigt!

Kom in för ett tag sen efter att ha vart hos bebis o kollat på rec 2 med elin o hennes baby ;) den var inte så läskig som jag trodde utan mer äcklig , trodde jag skulle klämma sönder bebis hand haha. Sen gick vi ut o där hade vi kul. Jag bestämde mej för att lespa hela tin så normal e jag vettni ! Men mysig & kul kväll .

Bilder


Kvällens outfit, gina,gina & gina haha


homopojkarna.blogg.se         Dem har den på riktigt ;)


vackrast.se


---


Elin & Rasmus, så fucking söta!


Bebis <3


l o v e

love songs

Jag och Elin är så normala så vi gick o bakade kladdkaka mitt i natten igår, men om man e sugen så e man ! Sen somnade vi väll runt 3 / 4 ? Aja nu är i alla fall Elin och duschar och när hon e klar ska jag ta en dusch, sen fixa mej sen hitta på något tills vi ska te bebis o kolla på rec 2 med Rasmus . llöm inte frågestunden längre ner ;)

pussen !


TRASIG PLATTÅNG !

Hola amigos !

Fattar egentligen inte varför jag skriver på spanska där uppe ibland...Kanske för det är det ända jag har lärt mej på spanskan som jag typ aldrig går på hahaha ! Aja. Har inte hänt så mycket i skolan idag, den var ganska rolig faktist. På fysiken så flummade jag o Elin på som in i helvete som vanligt men självklart förstördes det när sis ringde och sa att mamma har tagit sönder plattången... seriöst jag var nära på att gråta haha, kmr inte kunna gå ut nu för då kommer jag bara skämma ut med med lockigt hår , så jag e väldigt emo nu. Nu sitter jag hos Elin med Mimmi och Elin såklart , dem ligger i sängen o vettefan vad dem gör medans jag nördar framför datorn ;) Längtar tills imorrn !

l o v e

i love you

mycket bilder

Sha !

sorry för att jag inte uppdaterade igår men jag var helt enkelt upptagen med mitt liv ;) Skolan har vart sisådär tråkig idag, men igår var den kul haha... har inte så mycket att berätta menmen. Skulle ju hem idag egentligen men smörade så man får va här tills på sönda ist ;) Saknar min bebis määst men i helgen ska jag, bästavän, älskling och Rasmus kolla på rec 2. Jag och Elin kommer säkert skita ner oss haha...

Gårdagens outfit :



Ljusrosa baslinne - gina tricot
Vit gullig t-shirt - Elins
Ljusrosa kofta - Elins

Dagens outfit :


Okej ser helt sär ut men pallade inte resa på mej elr ngt haha

Ljusrosa Baslinne - Ginas tricot
Jeansleggins - Gina tricot
Rosa kofta - Gina tricot

''Face / hair'' look :



Utsläppt hår och örhengen från gina !


Hos elin jaaau

Skolan har vart ganska kul i think. Sket i spanskan som vanligt och gick till skolan nästa lektion SO började ist. Det var ganska trögt, sen svenska ´. Vi hade prov o hahahah jag svär jag och Elin satt som frågetecken o kunde bara 4 frågor och tror inte ens det var rätt svar... Sen lunch sen Fysik där jag o Elin blev flummig på som vanligt. Sen hade vi rast o då gick jag o Elin o träffade älskling, Elins älskling, Jacob och Elia. Sen skolan igen o då fick jag prata med en gammal hörselpedagog ''stavning''? som jag hade förrut när jag hade hörsel fel. Sen eget arbete sen gick jag o Elin till bussen o åkte hem te Elin eftersom jag ska sova här tills på torsdag, kmr bli dunder !


Dagens outfit :




koftan - vettefan har haft den sen 4/5an
rosa linne - Gina tricot
Ljusblåa jeansleggins - Bikbok

Nu kör vi igen !



Under 10 frågor o jag skiter i att svara.
Frågestunden avslutas på söndag.

love untill we bleed

Skolan var allmänt SKIT. Okej blev väll lite garv hit och dit men iallafall. Ska sova hos Elin från tisdag till torsdag då sis ska opereras och ingen kommer va hemma, kommer nog bli kul.

l o v e


saknar sommaren som fan

RSS 2.0