Drar ner till stan nu

såhär ser jag ut idag. Ha en bra valborg nu allihop !

Nevermind, I'll find someone like you



I heard that you're settled down
That you found a girl and your married now
I heard that your dreams came true
Guess she gave you things, I didn't give to you

Old friend
Why are you so shy
It ain't like you to hold back
Or hide from the lie

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it
I hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me, it isn't over

Nevermind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg, I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead, yeah

You'd know how the time flies
Only yesterday was the time of our lives
We were born and raised in a summery haze
Bound by the surprise of our glory days

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it
I hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me, it isn't over yet

Nevermind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg, I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead, yeah

Nothing compares, no worries or cares
Regret's and mistakes they're memories made
Who would have known how bittersweet this would taste

Nevermind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg, I remembered you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead

Nevermind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg, I remembered you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead, yeah, yeah


You had me at goodbye

Åååh, snoret ba rinner :( Har ätit för en vecka idag ungefär. Lär ju gå på hårdbantning nu.. Taggad för Valborg? Njaeeee inte så värst. Men tänker ju inte sitta hemma och deppa över att min hals dödar mig, så tvingar väll ner mig på stan. Ja-a dåå. Vill kolla på titanic och skräckfilmer ( som förövrigt suger nu för tiden) och trycka i mig choklad och cola och pk och pucko och läkerol och massa mer. Jag e snuskig jag. Juste, gjorde en ny header lite snabbt sådär för jag hade tråkigt, ful som satan är den men de skiter man väll i? JAPPJAPP.

Sjuk & osminkad chey.




We're face to face but we don't see eye to eye



Världens sötaste


Hey bitch


MMS-BLOGG

Ligger i soffan och håller på att hosta upp mina lungor :( har äckligt ont i halsen och resten av kroppen... Kommer aldrig kunna somna sen. Blä. Dock slipper jag skolan imorrn och alla idiot lärare jag inte tål <3 Nu fick jag en hostattack , skjut mig?

just nuu

karin just nu på jouren :):) mupp

mm

idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

When a man loves a bitch

Dagen har varit brabrabra. Fast fick psykbryt på min fula lärare som kan köra upp sitt fejjs någonstans där solen inte skiner. EHEH. Men annars var det kul att få träffa mina söta (fula) kamrater :* hahaha. Efter skolan har jag iallafall varit med David och Jonas tills för en halvtimme sen. Så dåliga, hade precis kommit hem från skolan och tagit bort mitt smink, bytit om till mjukis kläder (dregel) och typ ligger och halvsover och så ringer Jonas.... Kan ju inte peta heller sa'tt. MEN, nu ska jag fan ta och bestämma vad jag ska ha på mig imorrn, GOOD LUCK REETARD.

HAHAHa asså, HAHAHAH fattar inte ens att jag lägger ut den här gammla fjorre bilden...
Men asså jag saknar dig redan min ängel
:(

Påväg till skolan..

..kill me

It's not a fairy tale picture

Snoop Dogg – Gangsta Luv (feat. The-Dream) 
Gammla goa snoop, kommer ihåg när jag var besatt av låten, lovely.

Inte gjort mycket alls idag. Var uppe till 3 kanske igår? Och messade med reetards. Haha orkar inte, liksom n0life , ligger verkligen och messar till 6 på morgonen skit ofta. Heeelt cepe. Iallafall, har spenderat den största delen av morgonen på ballen och ba legat och solat. Så skönt så jag tror jag dör liiite. Senare blir det nog att träffa David tror jag faktist. Palla skola imorrn, NEJ, FUCK NO. Vet inte riktigt vad det här inlägget handlar om.... Hade ba lust att skriva något. SÅ SÖTT AV MIG.


Svar till dig HatarN <3



Först tänkte jag skriva en sketa lång text för att få dig att förstå vilket pinsamt reetard du är. Men Allt jag säger är, jag förstår inte logiken i den där kommentaren, sorry :( Du känner ju uppenbarligen mig inte, it shows ! Meeen, alla som känner mig får helt enkelt se din kommentar och garva. Puss på dig surpuppa :*

Hatar er, sluta läs min blogg.

Gick somsagt och mötte David efter mitt senaste inlägg. Chillade någon minut sen drog vi till busen och åkte ner mot stan där vi först mötte Jenny bebis. Vi drog till stathuset och var där ett tag, sen kom Jonas, då gick vi runt och gled lite på stan där det var ganska dött, SKÖNT. Sen drog vi till statsparken typ, och då kom Jacob lite också. Sen drog Jenny till sin buss, Jacob någonstans och Jag, David och Jonas gick hela vägen hem, haha ! För David skulle bevisa att han inte var lat, in my ass att han inte är. Senare på kvällen satt jag typ hemma vid datorn själv, och då hade David och Jonas gått in utan att jag hörde det, och SJÄLVKLART ska bög jäveln Jonas skrämma skiten ur mig, haha mitt hjärta stannade typ. Sen tog jag hål i Davids öra, OM han skaka haha. han var skit rädd ju.. Nu sitter jag här skit lack över att Rodney åkte ut ur BB. Helt jävla efterblivet. Kommer ju fan inte kolla på BB igen, d var Rodney som gjorde allt, så skön snubbe. Älskar dig Rodney, du är grym ♥ Så nu kan svenska folket dra raka vägen åt helvete. Eller slicka mitt rövhål, i don't give a fuck. Men åh så lack jag är. Hatar er alla, läs inte min blogg, fu all.

söta mongolider i statsparken.


I just wanna make you sweat

Gyptian – Beautiful Lady  ( awesome låt )

Gårdagen var skönt-lugn, jappjapp. Var på stan, träffade på olika och så. Köpte en as snygg tröja på rean och puder. Sen chillililade jag hela kvällen med min efterblajvna syster. Vaknade runt tio idag, drog dirr och solade 30 min, drog hem , åt , duschade osv. Nu väntar jag på att David homo ska bli klar så drar vi till stan och träffar Jenny och Jonas, as bra jöööö. Sista dan på lovet idag btw. KÄNNS HELT FÖRJÄVLIGT. Ska bajsa på skolan första dagen. Så det stinker. Charmig tjej.



Glassigt

We lost it somehow

Egentligen älskar du inte mig och det är helt okej, för jag älskar ingen.

Brown eye, HAHAHAH BENG UNGE.

Åh snaart är jag inte likblek längre, bara att jobba. Ska bli mulatt, punkt slut.

Kommit en liiiten bit iallafall !


A heartache that was handed to me

Har städat och chillililat hela dan, as skönt ju. Var ute med syster och fettade oss på alkis berget as usual ! Nu kollar jag på BB som jag missat hela veckan ! :( Kom på att jag missat de 2 senaste avsnitten av VD, DHW & GA. FAN ASSÅ. Får kolla På VD på tv6play men dem andra dååååååååå? åh bajs.

2 bilder när jag och syster var ute och la på oss lite mer fett, hihiihihi.




Jag just nu, ree.


I'll never go back

Dr. Dre – Kush - Explicit Version

Haha har inte skrivit något här för jag har varit för upptagen, tivär. har knappt suttit vid datorn och det tycker jag är myycket brabrabra. Igår Var jag först med syster ett tag, satt på alkis berget med massa smått  och gått. Senare åkte jag ner på stan med mamma och handlade. Fick med mig 2 saker som jag behövde / verkligen ville ha + 3 saker till. Bilder på det längst ner. Sen drog vi hem. Efter jag hade ätit så hjälpte jag mamma att handla lite och efter det gick jag ut med David. Bra dag. Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.. Funderar på att dra en solning, det börjar ta sig förfan ! Men nu ska jag lyssna på min somsagt, grymma spotify lista.
PJUUZZZ.

Inköpen från igår.






I onsdags..

.. så åkte jag somsagt till stan och träffade min absolut finaste tjej Jenny. Vi drog och satte oss på emo bryggan och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen var det typ några änder som våldtog/mördade en hon and :( Blev fett rädd.. Sen kom David , sen gick vi och Jenny drog till sin buss, David till sin moppe kurs och jag tog bussen hem. När jag kom hem gick jag o sis och åt på burger inn, sen drog jag hem, och sen ut med Karin. Var med henne ett tag, sen drog jag till David och var med honom resten av kvällen.


Like a fool i trusted you

Loreen – My Heart Is Refusing Me

Ska nog börja fixa mig nu lite grann, sen tjata på Jenny att hon ska skyynda. Så drar jag ner på stan och umgås med den fina pärlan. Hörs sen när jag är hemma förmodligen, ciao !

Gammal random bild, HAHA !

Gorgeous

If you always do what you've always done, you always get what you always got.
If you're not happy with what you get, you have to change what you're doing.

Summer loving

Vaknade runt elva och hade 120 miljonr mess från hundra olika människor ungefär. Fett ball, kände bara för att berätta det. Elin ville iaf att jag skulle sova hos henne, så stressade som fan. Gick upp, böt om o drog typ dirr o solade en kvart med sis, drog hem och åt, duschade osvosv o mötte Elin o åkte ner på stan. Sen var vi med Aya o Andreas där ett bra tag. Garvade som fan. Sen drog jag o Elin iaf till henne i Stabby o köpte kebab, sen har vi bara chillat gaalet. Laddar nog upp några smygbilder tomorrow ! Btw, ska nog träffa Jenny söt imorrn. AS KUL JÖ.

Någon månads gammal bild.

Läs inte. Snälla.

Låg på ballen o solade halva dagen ungefär. Så förjääävligt skönt kan jag säga. Sen runt 5 fixade jag o sis oss lite , så drog vi ner på stan och efter en stund kom Emilia så gick vi runt i lite olika affärer för Linnéa skulle leta kläder till '' Angels & Devils '' festen. Sen drog Emilia till några andra och jag och sis drog till bryggan och ba chillililade. Nu sitter jag hemma i min fina gungstol , driver. Är fettttttttt trött. ENTE BRA BRRRE. Bra beng unge. Neje. Har ingen som helst aning om vad jag ska hitt' på imorrn, fast tror jag och syster drar på en solning. Men kanske drar ner på stan o träffar Jenny, får ta det med henne på fb nu ! Så har hon loggat ut. Bajsunge.
för långt inlägg, HEJDÅ FÖRFAN.


Wonder why i act this way

Gårdagen bestod av ilska, irritation, grillning med randoms, häng med David och sömn. Förjävlig dag, skön kväll. Får se om jag följer med syster och Emilia till stan, beror på mitt humör helt enkelt ! Känner att jag börjar få adhd anfall väldigt ofta nu för tiden. AS SKÖNT JU.

Men beng, HEJDÅ.


Vybsy versa love

Somsagt så var R här igår. Kollade film och lite såånt. Sen kom David också, så drog Ragge runt 9/10 någonting i think och David var kvar här till 2 ungefär sen drog han och då decka jag och syster typ dirr. Skön dag/kväll/natt iallafall !  Idag fyller min lilla plutt 15 år. Stor chey ju. Hon ville att jag skulle sova där så får väll hoppas att det blir så ! Men nu känner jag för att ta en dusch så jag känner mig fresh.

pussbajskorvfukram osvosv.

Födelsedags barnet ! ♥

People so evil

Alaine – Up

Borde sminka mig nu. Men orkar inte. Men borde. Åhåååå måste klä på mig också. Nu vart det jobbigt. Äh, ba att sätta på min världsbästa spotify lista och sminka i takt till tha' musiiiiiiiiiiic. Blir bra ddee !

Eheh. Gullig tjej

This is what you do when your name is Emmelie


Namn:
Emmelie
Kallas för: Bubblan, memmelin, randen, cp osvosv
Stjärntecken: Kräfta
Piercingar: Tunga och näsa
Tatueringar: no one
Längd: längre än 1.65 tror jag iaaaf. 
Hårfärg: Riktiga e blondt men nu e d svart
Motto: Lika barn leka bäst
Kär? Ja, i emmelie jonsson du vet
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland, men skulle aldrig kunna flytta härifrån
Dricker du? Neje
Röker du? Neje
Vad är du rädd för? Ormar, dem kan dö allihop
Gillar du berg- och dalbanor? ÄLSKAR 


Senaste…
Filmen du hyrde?
Remember Me
Filmen du köpte? öh
Låten du hörde: On my level - feat. Too $hort - Wiz Khalifa 
Låten du laddade ner? venne
Personen du ringde? :)
Personen som ringde dig? Karin
TV-program du såg? BB
Person du fick sms av? Sam
 


Favorit…
Låt: Har ingen enstaka, men Eminems låtar blir ju aldrig dåliga.
Sak att göra: ha kulkul
Sport: Gå ut med hunden, haha nej men fotboll e kul men suger på d.
Dryck: COCA-COLA FÖR I HELVETE
Kläder: mjukisar manneen !
Skor: ballerinas
Bil: ......

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke?
Ja
Ljugit för någon? Ja
Varit i slagsmål? Njae
Blivit arresterad? Neej
Träffat någon från internet IRL? vet inte
 


Antal…
Gånger du varit kär? Vet inte. 1 gång antar jag.
Gånger ditt hjärta brustit?
Hjärtan brustit på grund av dig? Dunno
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Ganska många ändå
Gånger du varit med i tidningen? 1 , grym 


Senaste…
Boken du läste? Någon vampyr bajs sak
Personen du fick e-mail av? venne, kollar dem aldrig
Personen du fick brev av? qué?
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Venne
Saken du köpte? Energi dricka, tuggummi, bebis youghurt, 2 squeres eller hur d stavas och godis snören.
Vad har du gjort idag? skola, chillat lite här och där med syster.
Brukar du svära mycket? Fuck no
När stiger du upp på morgonen? När jag är ledig, tidigast 12 ungefär
Vad har du på dig? Mjukisar & linne
Vad ska du göra ikväll? allt
Vad är du allergisk mot? Milk
Var har du ont? Lilltån
Använder du hårspray? Nej
Kan du stå på händer? Ja-a då, in my own way
Håkan Hellström eller The Ark? Ingen, men håkan
Salt eller socker? Sugar baaaaaaaaaby!
Gillar du ketchup? njae
Är du glad nu? Helt okej glad :)
Var du glad igår? Yes
Vad dansar du till? Ryska låtar.
Stockholm är… ? kul
Göteborg är… ? Göteborg???
Kan du sjunga? SJÄLVKLART (?)
Spaghetti eller makaroner? inget egentligen, men makaroner


I wanted to move on, cause he was wrong

Igår drog jag o sis ut med Jonas och David på kvällen, sen drog Jonas och senare kom M, M och någon mer.

Idag var det hk första lektionen, bakade muffins. Och skoja inte, mina vart awesoome. Sen massa andra lektioner som vi kan skita i, ja-a dååå. Lov nu för i helvete ! Så satanshelvetesbajsfanken plus alla fula ord jag kan skönt ! Ska försöka köra årets första grillning nu på lovet också, pratade om det med Karen po0onken påvägen hem. blir nog braaaa. Emilia ville att jag skulle med på någon fiesta ikväll men det har jag inte ork för, TYVÄR bebi. Blir Vampire Diaries för min del tonight ! Imorrn kommer Raggeballe också, blir stryk då förfan. Men nu ska jag ta och avrunda det här inlägget, blir säkert något mer ikväll.

Puss på er fucktards ♥


Check it out boy

Var i skolan , på lunchrasten kom Jonas, Wille och David en kortis. Sen drog dem till sin skola och jag drog hem. Duschade och lite så sen drog jag o sis ut med Jonas, Karen och David och var med dem hela kvällen. Så fula killar de där h3h3. Förutom Jonas, min gullemulleplutt.

2 dåliga bilder på hur jag såg ut när jag gick ut med dem (ja nödvändigt) och en bild på fulingarna.



Gårdagen

Jag och sis var ute med Karen och David på kvällen, sen drog vi hem och åt jordgubbar med glass, ååååååååååååååååh ♥




Infect me with your lovin'

åååååååååååh blir så jävla irriteraad. Pallar inte. Bajsböghålfisballe osvosv. varför vara så tom i huvet ? WHYY?! Ska ut. Eller ja, om bullen kan sluta prata och jallajalla. Blesss you aall ! NAAAAAAAT

Big Brother ♥

Hemma nu igen, eller har varit det ett tag. Gick ut och mötte syster, gick in och böt om, gick ut och tog med Ior (mammas kompis hund) och gick och träffade David. Hängde vid Becklösa skolan ett tag, drog till mamma och hennes kompisar, lämnade Ior och spelade kubb med dem, gick med David en bit , gick hem , duschade, åt mini baguetter och nu kolla jag på my lovely BB. Men vi hörs era små hjärteguulll.

afterblajven is my mellan name

Du hittar oss i trakterna

Hej. Skulle bara kolla om min statestik fortfarande var cepe. Det var den. Eller så har den sjunkt förjävligt mycket. Skulle vara skönt. As jobbigt att ha så många besökare. Har ju inget som helst privat liv. Nej nu var jag rolig. Nu ska jag ut. Puss. Nej. Fuck you. Vädret är underbart. Bai.


I'm tired of trying to find a reason why

 

Oh no, where did all the years go
And was it really worth all of this
Heartache that was handed to me
Holding on just don't make sense
But the hardest part of letting go
Is tryin' to find a way
To let you know


It's taking me higher

Min lördag var as mysig. Jenny kom någon gång på dagen, så fixade jag och syster mig så drog vi tre ut. Gled runt lite här och där och hade det kul. Sen gick vi in och var med mamis killes dotter som är 9 år och heter Elvira. Så jeffla söt unge dedär. Var med henne flera timmar och busa, sen gick jag, Jenny och Linnéa ut lite över 10 någon gång i think, gick runt, satte oss och chilla, gick lite till och hade det as mys. sen gick vi och träffade R, J & D. Haha helt cp. Sen drog vi in runt 11:30 någon gång tror jag, åt mackor, tog bort sminket osv och la oss och prata i flera timmar. Idag har jag och Jenny legat på ballen och solat för det mesta haha. Kollade på termometern och det var/är fucking 25+ ??!?!?!?!?!?!?!?!?!!? Oh my f god. Jenny drog iallafall hem för ett tag sen :( Så nu ska jag duscha snart tror jag sen vet jag intee.

Bilder från igår & idag !








a la musiiica

Vybz Kartel Featuring Barrington Levy – Vybsy Versa Love
Vybz Kartel – Cake Soap
Vybz Kartel – Dancehall Hero [Raw]
Vybz Kartel – Straight Jeans & Fitted ( feat. Russian) [Raw]
Vybz Kartel – Dumpa Truck / That Sweet Yuh (Raw)
Vybz Kartel Featuring Wayne Marshall – Late Night
Katy Perry – E.T.
Elephant Man – Let Me Be The Man
Medina – Supernova
Ison & Fille – Galen
Diddy - Dirty Money – I Know
Travis Barker – Can A Drummer Get Some - Explicit Version
Medina – Dum ikväll
Avril Lavigne – Wish You Were Here
Bruno Mars – Marry You
Magnus Uggla – 1:a gången
OneRepublic – Good Life
Loreen – My Heart Is Refusing Me
Jason Walker – Cry

Fu, puss


You will never be replaced

Just nununu sitter jag och gosar med min gosiiigoos hund, kollar på BB & smaskar på allt gott som ni ser på bilden här under, + coca-cola. Kan det bli mysigare en sån här fredags kväll när man har så ont att man bara vill dö?

Sexii Rodney på teven, HAHA


Dagen i bilder

Som ni ser på bilderna så har dagen spenderats med min fina syster.





Din charm blev min död

Even angels have their wicked schemes, and you take death to new extremes.
But you'll always be my hero even though you've lost your mind.


I'm climbing out this abiss

Eminem – 25 To Life




I fell for this so many times
It's ridiculus
And still I stick with this
I'm sick of this but in my sickness aint addiction
Your addictiveness take it
Evil as they come vindictive as they make em'
My friends keep asking why I cant just walk away
I'm addicted
To the pain, the stress, the drama
Im drownin so I guess imma mess
Cursed and blessed
But this time imma
Ain't changing my mind
I'm climbing out this abiss
You screaming as I walk out that ill be missed
But when you spoke to people who meant the most to you
You left me off your list
Fuck you
Im leaving you


I know you've missed me, i know

Stannade home idag, pgr av att jag har ont i magen, är trött som satan osvosv. Fint vädur ute också, bra de. Haha vet inte ens varför jag skriver, skeeta onödigt :(:(:( Men sån är jag, lite speciell sådär. Men vi hörs när jag har något vettigt att säga fulingäär !

Ser ut som en bebis :****

But i'm still happy for you

Hallooo.

Gick ut med Karin någon gång över 8 i think, så gick vi runt och snacka och var allmänt barnsliga hah, var iallafall as mysig och kul. Gick in runt halv 10, hoppade i duschen och nu sitter jag och glor på BB hihi. Dagen har iallafall vart awesome. That's it, pjuuzz.

Såhär såg jag ut när jag gick ut med Karin.


Du ser mig som ett stjärnfall baby

Medina – Supernova

Gick till skolan imorse, hade 2 lektioner sen lunch och då gick jag hem, haha dåliig. Men hade ont i magen o massa så orkade inte vara kvar :( Mötte mamma i centrum och handlade lite, sen hem. Har lyssnat på musiicaa och lite sånt. Ska dra och sola snart, sen hem och duscha, sen vidare till mormor för att träffa moster tror jag. Myzpyz. Men ni får ha det bra resten av denna fina dag och lyssna och njut av låten jag la upp btw.
Pjuusss mina gosiingar !

Just nu, all naturaal !

HAAAAAAAAAHA

Omfg ahahaha åååh hahahahahah grym.



T.I. - That's all she wrote

Anonym om And i'm like fuck you:

bytte


Svar: OJ , jag ber så himla mycket om ursäkt, bytte* förlåt allesammans! :(


Skulle ju sova hos Karin igår men båda var helt döda och ingen av oss kände oss speciellt roliga så vi bestämde oss för att ta det en annan dag ! Gick istället ut med Linnéa runt 9 och gick kanske in till mormor någon gång över 10. Sen sov jag kvar där. Nu är jag hemma och pumpar musik , som vanligt dåraa. Ska ta och duscha och sånt snart, gud vad skönt ! Sen dra in på mitt rum och glo på filmer hela dan tror jag.. Sen BB ikväll, hihi.

POSS

uttjatad som fan, men i fucking love it.

T.I. – That's All She Wrote - feat. Eminem

And i'm like fuck you

Sitter och smuttar på min Coca-cola och väntar på att Karin ska messa och säga att jag ska kommaaa. Jag sa att jag var skit sugen på att se Titanic , så hon ska typ hyra den, Yeeey ! Kommer gråta floder säkert som jag har gjort alla andra gånger jag sett den hoho. Meen nu måste jag platta mitt hår lite till för det blev cp efter att jag hade haft uppsatt, haha jag som skulle bli lugnare med plattningen....... Fast har faktist lugnat ner mig med det rejält. blnfiafsnklawsk pusshej.

Såhär ser jag ut just nununununu, sneeeela bry er? :(



Böt tröja efter jag tog ''ansiktsbilden'' IFALL NI UNDRA.

And i can se a brighter day

Hej finisar.

La mig förjävligt sent igår. Kommer knappt ihåg när ens, var så jävla död. Ikväll sover jag hos Karin den bajskorven. Elin kanske följer med också, vet inte haha. Blir nog braaaa. Blir ingen bild just nu för jag ser ut som jagvetintevad, men kanske sen när jag duschat och sånt. Men vi hörs om ett tag, puss.

Gotta have some hot stuff

En fet länk till Jenny som gjorde min super snigga header. Den är enkel, men så fiiiiiiin. ÄLSKAR den. Love youuu :* 


Sitter och ba chillar och får massa samtal från olika personer, och sms och massa. Haha känner mig as populär nu.. Dock så är det lite svårt att förstå vad dem säger. Haha ni fattarrrrrrr. Kollar på en as rolig film på 5an också, mmmmm.

This i wear right now na na na, haha.
Bara mys kläder, Jag täckte för, för att troskanten syntes lite väl mycket..


And dear god, please send me someone to makeout with.



Fan hade jag haft Ninja nu skulle jag legat och myst med henne i sängen hela natteen.
 Bajs vad jag saknar den sötsaken.. :(:(:(


1:a gången

Magnus Uggla – 1:a gången , jätte fin låt. Älskar den !


Stannade hemma idag för mådde inte sådär jääätte bra och var så förjävligt trött eftersom jag knappt hade sovit något. Så gick upp, fick mamma att låta mig stanna hemma, gick ut med hunden, gick och la mig, mamma väckte mig runt 12, tog ner tvätten, sen satt jag i mitt rum och kollade på Saturday Night Fever, så jävla bra och John Travolta e så JÄVLA het i den. Iofs är han het i alla filmer han var med i när han var ung.


Saknar den här söta saken jättejättejätte mycket :(

RSS 2.0