fuck this shit

Skolan var kul. Efter var jag iaf med Felicia baby och hon åkte hem för typ en timme sen. Måste upp 5 på morgonen imorrn!?! PALLA. Är inte alls på humör nu menmen.

Aja puss

Changes

när jag gick i 4an ...


5an i think..


Typ början av 6an haha wb ..


''Hösten'' i 6an


7an..


7an haha...


Jag nu , förändringar? ;)

I think about it every day

Igår kväll var jag ute med David & Jonas och spelade lite fotboll. Skolan idag var grovt rolig med världens bästa Karin och Aya ofc. Kom nyss in efter att ha vart ute med David & Jacob en stund.

Ha det bra så hörs vi imorrn, puss !


YÄYÄYÄ

Var ganska kul i skolan idag, mycket garv och så. Haha stackars Aya blev äggad för hon fyller år hahahaha shiiiit vad äckligt det va att se henne går unt med ägg över hela sig ! Kommer kanske upp någon bild på det någon gång. Men ja, grattis till deej beebis ! Iaf så ska jag hjälpa Elin lite med sin design till hennes nya blogg eftersom någon idiot loggade in och tog bort hennes blogg? Moget värre ! Aja vi hörs, puss !


Innocent


''Wasn't it easier in your lunchbox days?
Always a bigger bed to crawl into
Wasn't it beautiful when you believed in everything?
And everybody believed in you?''

rock your booty

Elin snuttan somnade i sängen medans jag satt och nördade mej framför datorn igår igen haha, söt. Jag gick iaf och la mej runt 03:00 och messade runt lite till kanske 04:00/04:30. Sen vaknade jag runt 08:00, somnade om, vaknade runt 11.00, somnade om och sen till sist vaknade jag runt 12:00 och då vaknade Elin också haha. Åt pankakor till frukost, mmmmh ! Whatever, har fixat mej och så och ska snart dra mej till bussen och åka hem ... Kanske drar ner på stan eller något och träffar Felicia bebis. Ska även försöka se om Rasmus mongot pallar åka ner och ge mej min hudkräm som jag glömde hos han sist... Vi får se. Aja vi hörs senare , puss !

Outfit då,

Luvtröja - Elins , från GinaTricot
Grått baslinne - GinaTricot
Svarta leggins - Cubus


Ser dock lite emo ut men fixar till det när jag kommit hem
;)

...


Fuck what i said , it don't mean a shit now


my lips like sugar

Kom in för kanske en halvtimme sen. Jag och Elin var ute med Nils ett bra tag haha. Han typ misshandlade och kittlade oss och massa, kul var det. Blev väldigt sur och irriterad på en grej när han skulle dra så han trodde väll jag var sur på han men jag sa atte inte var han jag var sur på , hoppas bara han fattade det också haha ! Aja nu får ni bildbomb på mig och min kära Elin, så får ni ha det bra så hörs vi imorrn !










i don't give a ****

Nu har jag och Elin åkt från hennes Pappa till Elins mamma. Älskar att vara här, riktig hem känsla faktist. Aja vi ska ut med Nils sen tror jag ? Om det inte regnar dårå för då blir mitt hår lockigt och jag vägrar att gå runt med lockigt hår.... Aja men bloggar nog mer ikväll och då lovar jag er bilder , mo-ha.

Pussss
omg gangsters...

baby life goes fucking on

Skolan var väll helt okej. Stack ifrån sista lektionen haha. Drog iaf hem, duschade, fixade och så, sen drog jag o mötte upp Elin så tog vi bussen till stan, så köpte jag nytt foundation, sen drog vi hem till Elin. Efter en stund kom Jenny beebis. Sen efter ett ganska kort tag var Jenny tvungen att åka hem :( Aja. Lite senare tog jag och Elin bussen ner till stan. Bara för att göra lilla Allen nöjd så mötte iaf vi honom, Damir och typ Ch tror jag att det var? Aja hälsade bara lite snabbt sådär. Sen drog vi och träffade Nea & Astrid och var med dem en stund, och lite senare kom Nils. Efter ett bra tag stack vi snabbt och ''träffade'' David och Raffa typ. Aja sen gick jag och Elin mot luthagen och Nils också för han skulle typ också dit. Sen ''droppade'' vi av honom och stack hem till Elin. Nu ligger hjärtat lilla halvdöd i sängen haha !

pussochkram.
gammal bild, vad?

...

people change, things go wrong, shit happens
 but life goes on


blondie

Saknar blondiiin emmelie :(


Miss independent

Hejhopp gummisnopp ! haha...

Igår kom Felicia hit istället och hämtade kortet och drog dirr för hon hade brottom :( Gjorde inget på dagen men på kvällen stack jag ut med Jonas och David my boys och spelade lite fotboll. Haha höll på att pissa ner mej för jag garva så mycket ! Ingenting händer idag vad jag vet. Imorrn blir det iaf skola för min del och senare drar jag till Elin och sover där tills på söndag, grymt jag vet. Tror vi skulle på någon fest då ? Aja vi får helt enkelt se !

Loveyoou

jäävlar vilka fjortisar haha!

lips off an angel

Ska ner på stan och ge Felicia sitt lantis busskort som jag fick låna häromdan senare. Får se om vi chillar där ett tag eller om jag drar hem dirr, beror helt på vad jag e på för humör. Men vi hörs senare , right?

l o v e

Just the way you are - Bruno mars

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day



If everyone cared

Chill kväll igår. Ska snart dra mej hemmåt och sen ner på stan igen och möta upp Felicia bebis.

hörs sen loveyoouu !

vilken hårfärg ska jag ha?

Brunt eller Svart?



like a dynamite

Helluu darlings.

Sitter hemma hos Felicia bebu i östhammar och käkar chiips och dricker vatten med rosa isbitar *hihi*.  Var här en stund igår också. Egentligen skulle vi ut med Danne men det sket sig. Iaf så ska jag hem någon gång idag... Blir ingen skola för mej imorrn , HELL YEAH.

Jag och Feliciutt just nu dåra !


give it to me , just like that

Hade grymt kul igår. Först kom David hem till mej, sen tog vi hunden och mötte upp Felicia. Sen drog vi o mötte upp Martin & Raffa och Jonas, så stack vi hem till mej o gjorde en sak, sen ut och sen in igen och aah haha. Slutade iaf med att David, Raffa och Martin också sov här. Somnade typ 07:00 imorse... Nu sitter jag och Felicia och chillar lite smått sådär. Ska väll ta o fixa mej o dra till Elin sen. Dampar ur, jag typ flagnar i ansiktet? Skiiiiit irriterandeeee. Aja vi hörs senare babe's.

loveyoou

ny header

Gjorde en ny header... vad tycks?


there's no turning back

Kommer inte ihåg något från skolan typ? haha? Efter skolan stack jag iaf med mamma och sis till Brancos och umgicks lite med några som mamma kände när jag o sis var små och som brukade va barnvakt oss? Aja Felicia baaby slaggar iaf här ikväll, mysigt värre ! Imorrn drar jag och sover hos Elin daarling. Det blir alltså en mysig helg med andra ord. Hörs kanske senare, vi får se ;)

loveyouuu


And I keep holding on

Hade skolfotografering idag. Blev skit ful på poträtt bilden menmen. Sen har jag väll inte gjort något. Vädret suger balle och humöret är inte på topp. Drågar musik som vanligt , borde dock stänga av då jag har världens huvudvärk.

'' And I keep holding on
Holding on till you come back to me
And I keep holding on
Holding on till you run to me
Can you take me to heaven
Show me the way cause I'm no angel
I'm lost and
Can I hold you one more time
I guess me holding you was holding you down
''


Näspiercing nu !

Superduper nöjd med det!

Audrina Patridge

Skulle göra vad som helst för att vara henne för en dag.
Hon har ju allt, ansiktet, kroppen, stilen ? She's perfect.. bitch. 


headern

Tillfällig & grovt ful header. Men who gives a fuck ?

fuck this

Har haft ont i huvudet och magen hela dagen så det sög hårt i skolan.



Cinderella man

Kvällen / natten igår var grym. Träffa sjukt mycket söta människor och ja, det var grymt helt enkelt. Vettefan om man orkar med något idag. Kanske drar ut med Jonas, Karen och David då Jonas vill att jag henkar, men vi får se helt enkelt ! Kanske bloggar mer senare, får se ;)

Puss daarlings!


hell yeah

Hoppa in i la dusch, leta kläder, fixa, äta, möta Felicia sen köööör vi !


wonderful life

Inget att berätta från skolan. Efter skolan så träffade jag Felicia babe dirr. Sen var vi ute med David och Jonas lite o spela fotboll, gick in och åt snabbt, gick ut på kvällen igen med David och Jonas och senare kom Jacob och ett tag efter det kom Martin och Raffa. Det var awesome ! Sen efter ett tag var Felicia baaaabe tvungen att åka hem :( Aja kom nyss in iaf. Är fett taggad för imorrn, KULTURNATTEN PEOPLE! Ska va med Felicia o träffa massa folk. Sen sover hon förmodligen här !

Hörs nog imorrn, puss !

Bilder Skolan :

Karin daarling


Elins... hår (?)


Bilder från dagen med Felicia : ''Har inga från kvällen men kanske Jonas kan skicka några imorrn''

David och Felicia


Jonas bebebror


Me and my darling.


Världens finaste tjej Felicia !


- I love my bitch -


Gangsta luv

Gammal låt men damn vad jag älskar't, och tröttnar aldrig på den!
Kärlek.se heter det , så skruva upp volymen och njuut !



looking like wow

Har typ inget att berätta men skolan idag var väll helt okej i guess. Imorrn är det fredag, finally ! Ska ääntligen träffa Felicia bebis då efter skolan. Vi kommer förmodligen ha det bäst som vanligt ! Vill ni veta en bra sak? Jag kommer nästan till 100% skaffa näspiercing på onsdag, nice huh? Aja ska väll avlsuta inlägget med någon random bild , puss !

cuz i only got my eye for you

Har en bästa vän, som jag inte skulle byta ut för något här i världen.  

only looking at the outside

Skolan idag var trööööööööööög. Har typ inget att skriva just nu haha.

Bilder från skuulän.




Karin som gillar att visa sin armhåla............


Elin daarling


it's such a shame we're worlds apart

Var med Linnéa.T.R '' en barndoms vän'' , Jonas, David och Karen typ hela dagen igår. Skolan idag var trööög men garva sönder på sista lektionen, svenskan dåra. Just nu sitter jag och drömmer om allt jag vill ha....

l o v e


Karin och Aya på svenskan


Elin på No:n


Karin på svenskan

work it out boy

Kom hem för kanske en halvtimme sen? Mötte först upp Elin vid centrum runt 19:00/20:00, efter en stund kom Andreas så stack vi till Simon där Erik och typ tre tjejer va. Men vi gick aldrig in utan gick istället till gipen en stund. Sen drog dem till en fest och jag, Elin och Andreas stack och träffade någon Ronja? och typ 2 andra tjejer. Efter en stund kom Karin sötnos och då stack jag, Karin, Elin och Andreas ifrån Ronja o dem. Vet inte direkt vad vi gjorde men det var kul iaf. Imorrn ska jag nog träffa Jonas och Karen som tjatar så fint på mej haha !

Godnatt i förväg darlings! ღ

now i can't tell

Ska duscha håret snabbt och sen tror jag att jag drar ut med Karin cutiepie. Sen är jag ju hemma själv till runt 00:00 inatt så när jag kommit in efter att ha varit med Karin så blir det film för min del, mysigt att kolla själv på film tycker jag! Slänger in bild på outfit och facelook, tror dock jag byter som innan jag drar ut. Love you !

Outfit


facelook....


Morgondagens outfit....

...eller?

suuuug

Först och främst, FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT för sämst uppdatering ! :( Men har inte suttit vid datorn något typ de senaste dagarna och igår så hann jag knappt komma hem förns jag drog bort igen så ah. Skolan idag var iaf ganska nice, venne varför. Efter skolan färgade jag mitt löshår hihi så nu kan jag använda det igen tills jag köpt nytt ! Just nu är jag med David och Jonas hos mej.

hörs imorrn eller något, love you !

bilder från idag.

Karin sötan.


Aya & Elin gullbarn.


-

RSS 2.0