Vill känna den känslan

Hola amigos

Igår sov älskling och Jonas över. Först gick jag o mötte dem o då var dem med Lejf, länge sen jag såg han :O . Aja han åkte hem med bussen typ direkt när jag kom hehe. Sen gick jag, älsk och Jonas hem till mej o kollade på teve o vettefan vad vi gjorde sen men kul hade vi iaf. Jag lyckades att få Jonas att somna , och var skit stolt över det ! Sen försökte älskling och jag få sis att somna men ungjäveln somna inte haha kände mej som värsta mamman. Men älsk o jag la oss runt halv 5 kanske? haha normalt eftersom det e skola imorrn assu ;)  Shiiiit orkar seriöst inte skolan, jag ska hänga mej fan hahaha. Nej oroa er inte jag skoja bara... Gud vad nolife jag en nu assu.

l o v e


tidsfördrift

Nämn något som gjorde dig glad igår: att jag fick jonas att somna

Vad gjorde du kl 08 imorse: försökte somna om

Vad gjorde du för 15 min sedan: öööh... sminkade mej kanske?

 Det sista du sa högt: jag älskar den här låte , kanske?

 Det senaste någon sa till dig: Snälla emmelie kan du sänka lite

 Vad har du druckit idag: mjölk

Vad var det senaste du åt: choko moons

Vad var det senaste du köptevettefan

Vad är det för väder hos dig nu: molnigt, fukigt, regnit

 Vad gör dig glad just nu: att jag kanske ska sova hos Elin i veckan ^^

 Vad ska du göra härnäst: venne

Höger eller vänsterhänt: Höger

 Humör just nu: pigg

 Favoritgodis: har fan inget, tröttnat på det mesta

Kläder just nu: mjukisar och ''schysst framtid'' basket t-shirt

Sommarplaner: vänner 24

 Hur många kuddar sover du med: 3

Spelar du något instrument: njaa, kan bara spela lillekatt på piano haha

Morgon eller nattmänniska: Natt

Drömmer du mardrömmar: aah ganska ofta

Sover du tungt? någon gång ibland förmodligen

Vad är viktigast för dig: vänner

Är du kittlig:  skit kittlig överallt vafan

 Snarkar du: hihi (a)

 Stjärntecken: kräfta

 Längtar du mest efter just nu: sommaren !


Feel allright

Skulle somsagt gå ut med älskling och Rasmus sen kl 9 men Rasmus var och träffade Elin, ohlalal ;) haha så var bara med älskling. Idag vaknade jag först runt 7 sen somnade jag om och vaknade runt 12 . Kollade på en film som handlade om en  kille som hade legat i koma i 20 år efter att ha ramlat när han dansade och när han vaknade upp så var han fortfarande i 80talet i hans huvud och han dansade o blablabla. Den var helt okej. Sen har jag duschat och kollat på teve. Vettefan vad som händer idag faktist... Roligt inlägg? nää men ni kan ju inte klaga på att jag inte uppdaterar nu i alla fall ;)

puss på skinkan !


When i look at you

Okej har vart ute med älskling o Rasmus nu, eller aah det var för ett tag sen haha. Vi gick väl runt o hade lite skoj sådär. Nu sitter jag här dödstrött men kl 9 ska jag ut och träffa älskling och Rasmus igen haha, älskar dem määst !  Jag är så barnslig, sitter och börjar nästan gråta när jag hör den här låten haha. Tycker egentligen inte om Miley men den här låten är grym !



moving on

Sitter och pumpar Britney spears - Some day , älskar't ! Igår sov David över . Haha vi skulle va vakna hela natten så när han la sej jagba nej du får inte sova ! sen så gjorde jag samma sak o han sa  samma sak så fortsatte vi så i hundra år men tillslut så faila vi och gick och la oss... Mén det var mysigt :) Idag ska jag träffa Rasmus bror, mihihih devar länge sen så det ska bli kul.

pussen !


kladdkaka

Jag och David, eller snarare jag, bakade kladdkaka nyss och här har ni resultatet haha !



Always a day too late



more than i can be

Sitter här hos Elin och lyssnar på westlife, älskar't ! Låg uppe ganska länge inatt och saknade älskling och låg o hörde Elin hjärtat snarka lite då och då hihi. Ska snart ta och fixa mej lite sen tar jag bussen hem och sen ikväll ska jag va med älsk. Vad har ni för planer idag?

l o v e


Så blir det när emmelie äter nutella




bjuder på dem två bilderna!

MY ONLY WISH

Nu har jag och Elin pelin prutt bakat kladd kaka och nu ska vi äta upp den och dricka cola mihihihi !
Vi va tjockisar och åt nutella tidigare också och hade choklad i hela fejjset efter , duktigt !

Nu vill elin äta så puss!

When we drive in your car

Idag är jag på super bra humör ! Har duschat och fixat mig och så och ska snart dra till bussen mot sunnersta för ikväll ska jag sova hos bästavän, kommer bli dunder som vanligt. Får se vad vi hittar på för skojj.  Jag älskar mitt hår idag, skit snyggt ! Kanske blir bild på det sen om det är lika snyggt när jag har kommit till Elin. Men nu messade Elin och frågade om jag kommer snart haha så ska nog packa och dra nu, pussen !


Texter ?

Elin Eklund
Finns sååååhääääär mycket att skriva men jag orkar inte skriva allt så hoppas du blir nöjd med det här. Jadu vi blev kompisar eller snarare bästavänner i 6:an. Vi blev nästan aldrig bara kompisar utan direkt bästavänner. Du är i praktist taget med i alla mina ''bra'' minnen. Alla de underbara sommarkvällarna 09 med dig i sunnersta. Kommer du ihåg när David o Rasmus kom till sunnersta ? Eller när Wille och Rasmus kom? Eller när David och Mp och Rasmus kom? Eller när Jonas, David och Elia kom ? Aah du fattar. Dem kvällarna är oförglömliga. Kommer du ihåg när vi åkte till Dalarna? Vi satt uppe hela natten dagen innan och väntade på att klockan skulle bli 7 så vi kunde låta utan att din mamma skulle få damp haha. Du anar inte hur glad jag var för att just jag fick följa med. Du har gjort en sån jävla stor skillnad i mitt liv hjärtat. Utan dig inget mig och så kommer det alltid vara  ♥














Mikaela Lewander

Det är tack vare Elin vi känner varandra. Seriöst Mimmi du är en av de underbaraste personer jag har träffat. Har alltid kul med dig och du har alltid så konstiga idéer och är otroligt envis haha. Kommeru ihåg när du, jag, elin och linnea skulle gå till valsätra men du gick typ igenom becklösa och så var det något mer sen gick vi typ förbi blomsterlandet och jag vettefan men det tog över en timme hahaha ! Allt jag kan säga just nu är att jag älskar dig bigsis' och du betyder världen för mig  ♥











David Holmgren
Var fan skajag börja? Första gången jag träffa dej var du med Jonas och ni kollade inte ens på mej och ni tyckte jag var keff haha. Jag kan i för sig förstå er så som jag såg ut... Efter det började vi träffas mer och mer och till slut i augusti så började jag gilla dig mer än bara som en kompis. Och till slut så sa jag det och sen dess har det varit vi. Du gjorde min sommar oförglömlig. Jag var med dig praktist taget varje jävla kväll. Kommer aldrig glömma när du tog mig bakom hörnet i sunnersta och kollade mig rakt i ögonen och sa jag älskar dig Emmelie. Jag tror mitt hjärta slog ett extra slag då. Utan dig så skulle jag seriöst ha ett stort jävla hål i min själ. Jag älskar dig David Holmgren och jag kommer aldrig släppa dig. 11/8-09  ♥









Jonas Lundgren
Min föredetta snuskunge haha ! Du har världens bästa skratt jag skojar inte. Du får en alltid att må bra och du ska alltid ha en kram för att man inte ska va arg haha. Din humor är superduper! Din flickvän som du har nu är den ända som jag tyckt om av dem andra du har vart ihop med som jag vet om. Man kan berätta allt för dig för du skulle aldrig berätta till någon annan. Du håller lixom vad du lovar. Du är så jävla speciell Jonas och du är den bror jag aldrig fick. Älskar dig blodsbror






har inte så många bilder på dej men du vet att du betyder bror

Roligt igår

Igår kväll var somsagt David och Jonas här hos mig. Jag sminkade älskling och han passar skit bra i foundation och har världens finaste ögonfransar , är avundsjuk pårom :( Haha hade i alla fall skit kul igår  och blev ganska flumm hehe. Sen runt 11 stack Jonas hem och runt 12 stack älsk hem. Idag har jag vart på stan och bytt mina gammla ljusbeiga korta uggs som var sönder mot ett par nya som är långa och bruna.

Bilder på älskling sminkad kommer när jag orkar !

l o v e

dags att ändra situationen

Dagen har spenderats med David och Jonas. Vi kollade på teve , lyssnade på musik och David och jonas bögade sig som vanligt. Sen runt 5 stack jag hem och åt och nu sitter jag här och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan sätta på mej mina jeans tights och gå ut med hunden och sen kommer älskling och bror hit och då ska jag sminka älskling mihihihihi vad kul !

Bah för att min älskling är finast haha ♥
Igår kväll, Jonas keps o mina solbrillor ;)

We love the girls



In my head


that is why i'm Sleepless

Klockan är 10 och jag har redan gått upp och städat mitt rum... Gud vad jag känner mej duktig nu ! Ska nog ta och fixa mej lite och äta sen runt 1 drar jag hem till älsklingen.

l o v e


Mina tjejer genom allt ♥

Hemma igen

Har precis kommit hem från Elin. Mimmi var också med, och vi hade superdupermega kul , iaf jag haha. Jag tog en väska som Elin köpt i tunnisien och skoja o sa nu ska jag gå hem så gick jag mot dörren o skulle ta tag i handtaget men jag typ missa så jag gick rakt in i dörren , haha garva ihjäl mej. FLumma o gjorde massa annat oxå. Sen runt 7 ringde Jonas o ville träffas men jag skulle dra hem runt 9 men jag tog bussen 19:53 och ska snart dra till David och Jonas. Bilder från närjag var hos Elin kommer imorrn för kommer inte sitta något mer vid datorn ikväll.

Fan vad jag har saknat Elin assu !


Rå gammal bild haha jag e ju fan blondin där. Saknar sommaren 09 som fan..


Ge mej sommar



Du minns mej som den lilla

Förrgår : Var jag ju på Spring Break o hade kul o dansade o skrattade som fan.

Igår : Var jag borta och vart & vad jag gjorde ska ni skita i. På kvällen stack jag hem till David och hade kul.

Idag : Ska jag dra hem till Elin bästavän för det var ett tag sen nu eftersom hon har varit i tunnisien.

l o v e


13:48

Tjenää !

Musiken var kul, och vi hade musik tävling där läraren spelade upp låtar och vi skulle skriva låtarnas namn och artisten som sjöng och ofc så vann mitt lag ;) Sen var det matte prov som jag inte har en aning om hure gick... Sen runt 10 stack jag hem , sen stan och köppte nytt foundation och nu sitter jag hemma och pumpar musik !

Vettefan vad jag ska ha på mej ikväll assu....



Från lilsis' till bigsig' ;)

Thaanx Mimmi älskar designen du är bääst !♥


från bigsis till Lilsis'

Bara tillfälligt om du inte gillar den emmelie!
Du får komma till mig nästa gång du e i Sunnersta
så gör vi en tilsms! Älskar dig lilsis<3

Låt


Design Photonerden.blogg.se

Bloggen är designad av Photonerden. Klicka på knappen F5 om den nya desigen inte kommer upp.

Ny blogg

HejHej, har startat en ny blogg nu , men kommer inte ta bort min gammla för har så många minnen i den bloggen hehe. Men designen har jag inte börjat med o jag kommer få hjälp med den , men det e två andra före mej sååå... Men aah bloggar när designen e klar, puss !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0